3 znamení zvěrokruhu, která pořád něco řeší a ostatní to štve. Najdete se mezi nimi?

3 znamení zvěrokruhu, která pořád něco řeší a ostatní to štve. Najdete se mezi nimi?
Zdroj: Freepik

V mezilidských vztazích je dobré rozeznat, kdy je vhodné si říct dost. Podívejte se na znamení zvěrokruhu, která to moc neumí, čímž druhé přivádějí k šílenství. Jste mezi nimi?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 13. 09. 2022 06:00

Někdy je lepší nechat věci plynout, ať najdou své řešení samy. A někdy je naopak třeba přiložit ruku k dílu. Podívejte se na znamení zvěrokruhu, která mezi těmito dvěma situacemi vůbec neumí rozlišovat.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Vodnáři neustále do něčeho rýpou. Občas mají pocit, že už v sobě konkrétní věc vyřešili, a najednou je přemůže vztek, který je donutí otevřít stejné téma zas a znovu. Neumí jen tak něco přejít, tím spíše, pokud cítí křivdu. Často tak jednají hlavně ve chvíli, kdy se cítí nejistí.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Ve chvíli, kdy se Blíženci zamilují, dokážou druhé osobě zcela propadnout. Pak řeší každou maličkost, čímž mohou ostatní rozčilovat. Jejich opakované rozhovory plynou z jejich vnitřní nejistoty, která je občas úplně pohltí. Přitom zbytečně, Blíženci bývají v životě obecně velmi úspěšní.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Váhy to mají v povaze. Nepotřebují žádný další důvod k tomu, aby se občas chovaly otravně a řešily to samé pořád dokola. Potřebují se dobrat k řešení, které většinou plně koresponduje s tím, co chtějí ony, a nikoliv s tím, co je výhodné pro obě strany. Pokud k sobě nemají stejně naladěný protějšek, bývá to u nich ve vztahu velký problém.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články