3 znamení zvěrokruhu, která nedokážou ustát prohru. Patří mezi ně i to vaše?

3 znamení zvěrokruhu, která nedokážou ustát prohru. Patří mezi ně i to vaše?
Zdroj: Unsplash

Následující tři znamení zvěrokruhu se neumějí smířit s porážkou, a často tak jednají iracionálně v situacích, které už nemohou zvrátit ve svůj prospěch. Patříte mezi ty, již jdou hlavou proti zdi, i když už je vše ztraceno?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 06. 01. 2022 07:00

Neumíte přijmout situaci, která je už evidentně u svého konce? Následující znamení zvěrokruhu nesnesou prohru, a tak mnohdy jednají iracionálně.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Tvrdohlaví Berani házejí vším, co jim padne pod ruku, i při porážce v deskové hře. Nesnesou, když je někdo lepší než oni a dá jim to najevo. Často tím tak maskují svůj vlastní pocit méněcennosti, který hluboko v sobě chovají. Pokud nejsou odmala vedeni k tomu, aby své emoce krotili, často upadají do amoku a nedokážou se kontrolovat. Potřebují si stát za tím, že danou věc zvládnou, a prohru neumějí přijímat.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Navenek dají málokdy najevo, že o sobě pochybují. Uvnitř však svádějí boj o vlastní sebevědomí. Neustále si potřebují něco dokazovat, a tak každý nesplněný cíl vnímají jako své selhání. Jen těžko se dokážou zastavit, aby si pečlivě rozmysleli, kam v životě skutečně směřují. Neumějí být dostatečně šťastní a každá další prohra je jen utvrzuje v tom, že opravdu nestojí za nic. Neumějí pracovat s tím, co jim život nabízí.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Lev je vůdce, který potřebuje ukázat svou osobnost za každou cenu. Uvnitř často svádí boj o to, jak se chce o své místo na slunci skutečně prát. Pokud cítí, že kolem sebe nemá následovníky a svůj prim ztrácí, začne panikařit. Často pak jedná iracionálně a dovede sám sebe k vnitřnímu konfliktu. Často řeší, že se neumí odpoutat od věcí, které už k ničemu nevedou, a zabývá se situacemi, které řešení nemají. Jen proto, aby sám neprohrál.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články