3 znamení zvěrokruhu, která v roce 2022 naváží nová hodnotná přátelství. Patříte mezi ně i vy?

3 znamení zvěrokruhu, která v roce 2022 naváží nová hodnotná přátelství. Patříte mezi ně i vy?
Zdroj: Freepik

Chybí vám v životě někdo, s kým si můžete popovídat u skleničky dobrého vína a svěřit se mu se vším, co vás trápí? Podívejte se, která znamení zvěrokruhu najdou v roce 2022 skutečné přátele.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 27. 12. 2021 07:00

Podívejte se, na koho čekají v roce 2022 noví kamarádi a kdo naváže vazby, které ho v osobním životě velmi posunou. Budete to právě vy?

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Dlouho jste přátelství postrádali, to se však v roce 2022 změní. Otevřete se novým sociálním vazbám a zároveň se neohlížejte na názor ostatních. Pokud vám bude partner lidi kolem vás rozmlouvat, zamyslete se nad tím, koho ve svém životě opravdu chcete. Ve skutečnosti byste znovu vyhověli jemu, ale popřeli sami sebe. A vy máte příští rok velkou šanci přivést si do života skvělé osobnosti.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Stejně jako se měníte vy, mění se i lidé kolem vás. To způsobilo, že jste si letos s některými z nich přestali rozumět a momentálně vám chybí opěrný bod. Někdo, komu se můžete svěřit a s kým můžete zajít na skleničku něčeho dobrého. Nového kamaráda byste v roce 2022 mohli potkat v práci či při obchodním jednání. Mějte oči otevřené! Bude to někdo, kdo by vás dříve ani nenapadl.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Okruh vašich přátel se v roce 2022 znovu rozšíří. Některé z vás totiž čeká nová známost a s ní i nová přátelství. Užívejte si, kolik dobrých duší se kolem vás ukáže a jak vás to posune ve vašem osobním životě. Získáte mnoho různých pohledů na život a budete mít s kým diskutovat o tématech, která vás skutečně zajímají. Bude to skvělý rok!

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články