Horoskop o dovolené: Tři znamení zvěrokruhu, která čekají na ten nejlepší last minute zájezd

Horoskop o dovolené: Tři znamení zvěrokruhu, která čekají na ten nejlepší last minute zájezd
Zdroj: Freepik

Někdo plánuje dovolenou s pořádným předstihem, jiný si to nechává na poslední chvíli. Víte, která tři znamení zvěrokruhu nedají dopustit na last minute zájezd?

Jana Jánská
Jana Jánská 05. 08. 2023 05:50

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Tomuto znamení zvěrokruhu vyhovuje last minute dovolená, protože přináší jistou nepředvídatelnost a vzrušení. Býk nesnáší nekonečné listování v katalogu cestovní kanceláře a objednávání zájezdu půl roku před termínem. Rád si večer něco vybere, aby hned ráno mohl letět.

Býk miluje i jistou nepředvídatelnost, kterou přináší tento způsob cestování. Když vystoupí z letadla, začíná nasávat atmosféru místa a hned se ponoří do cizího prostředí. Dovolenou si pak možná užije víc, než kdyby ji měl předem rozplánovanou a věděl, co ho čeká.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Zrozenci ve znamení Lva jsou někdy spontánní až příliš. To platí hlavně o last minute dovolené. Když na ně vyskočí zajímavá nabídka, jsou schopni do hodiny sbalit kufr a vyrazit na letiště.

Lvům je v podstatě jedno, kam pojednou. Jako obvykle budou středobodem pozornosti a v neznámem prostředí si užívají o to víc, že je tam nikdo nezná. Tím jsme vlastně chtěli také naznačit, že Lev nejraději pojede sám...

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Lidé narození ve znamení Ryb mají často hluboko do kapsy. Proto čekají, až se objeví last minute zájezd, který by je finančně nezruinoval. Ryby prostě jenom ví, co si můžou dovolit.

To ale neznamená, že by si dovolenou nedokázali užít. A někdy bývají za svou skromnost odměněni tím, že objeví báječný zájezd za zlomek původní ceny...

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články