Turisté podle horoskopu: 3 znamení zvěrokruhu, se kterými bude zahraniční dovolená hotové peklo

Turisté podle horoskopu: 3 znamení zvěrokruhu, se kterými bude zahraniční dovolená hotové peklo
Zdroj: Freepik

Pokud se chystáte na zahraniční dovolenou, je velmi důležité, koho máte po svém boku. Jinak se z plánovaného skvělého zážitku může stát pěkná otrava. Kdo je podle hvězd přesně ten typ, který vám poleze na nervy?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 17. 08. 2021 07:00

Chystáte se na dovolenou u moře a chcete si ji pořádně užít? Podívejte se, se kterými znameními zvěrokruhu to nebude tak jednoduché, jak byste si představovali.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Nafoukané Panny, kterým není nic dost dobré. Budou vás rozčilovat svou povrchností. Pravděpodobně se budou k hotelovému personálu chovat jako k někomu podřadnému, což bude poslední kapka do vašeho poháru trpělivosti. Odsoudí všechno a všechny. Navíc bývají často lakomé, takže nějaký ten dáreček z dovolené vám domů určitě nepřivezou.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Váhy sice nejsou lakomé, ale zase jsou to škrti. Většina dovolených je pro ně příliš drahá. Když už je někam vytáhnete, spíš počítají, než aby si to užili. Bojí se ochutnat cizokrajné pokrmy a často neovládají cizí jazyky. Nejlíp jim je doma na terase. Tam se nejen cítí v bezpečí, ale také přesně vědí, kolik co stojí.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

První těžký úkol nastává ve chvíli, kdy chcete se Střelcem něco naplánovat. Většinou se mu nikam nechce a dává přednost práci. Pokud uděláte milé gesto a dovolenou mu zaplatíte, bude cizí měnu přepočítávat do posledního haléře.

Střelci nejsou příliš samostatní, potřebují vést za ručičku. Od odbavení na letišti až po přílet domů. Vážně tohle chcete řešit během svého odpočinku? I ten drink jim budete muset objednat vy!

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články