Přichází období Býka! 3 zajímavá fakta o tomto báječném znamení zvěrokruhu

Horoskop: Přichází období Býka! 3 zajímavá fakta o tomto báječném znamení zvěrokruhu
Zdroj: Freepik

Podle západní astrologie přebírá vládu po ohnivém Beranovi zemské znamení Býk. Úžasní lidé narození v Býku jsou typičtí schopností hluboce milovat, věrností i vysokými nároky na partnerský vztah. Vybrali jsme tři zajímavosti, které jste o Býcích možná netušili.

Jana Matušková
Jana Matušková 21. 04. 2023 06:17

Býci věří v pevný svazek

Podle horoskopu flirtování není tahle lechtivá zábavy pro Býky to pravé. Jeho prioritami jsou smyslnost, oddanost a pochopení, proto se letmými pohledy očí nebo pátravými dotyky příliš nezabývá. Když je Býk sveden a nevyjde to, těžce to nese. Stále doufá v pevný svazek. Dokáže si na něj počkat hodně dlouhou dobu, protože je vytrvalý.

Patří k ideálním matkám

Pokud byste hledali ideální matku, je to podle rodičovského horoskopu žena Býk. Nemá ráda hádky a zbytečně nerozkazuje. Potomka pohladí a zahrne láskou. Hýří trpělivostí, ale někdy má na své děti přehnané nároky. Ke konfliktům dochází spíše v dospívání.

Býci jsou velcí jedlíci

Lidé narození ve znamení Býka milují podle astrologie jídlo, je to i jejich náplast na bolístky, a proto někdy hazardují se závislostí na jídle. Milují sice všechno sladké, ve skutečnosti však Býk k životu potřebuje hlavně maso, tedy steaky a tataráčky.

Další horoskopy ➔

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Související články

Další články