Žaneta (45): Moje nová šéfová mi svedla syna. Bojím se, jaké to bude mít následky

Žaneta (45): Moje nová šéfová mi svedla syna. Bojím se, jaké to bude mít následky
Zdroj: Shutterstock

Když se Žanetě v práci změnilo vedení, tušila, že to není dobré znamení. Nová šéfová Magda šla všem po krku. Když se však zakoukala do Žanetina syna, od základu se změnila. Magda má oproti ostatním výhody a jí dlouho nedocházelo proč.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 27. 07. 2022 10:00

Moje nová šéfová mi svedla syna. Hrozně mě to štve, protože ona není žádná světice. Proč si vybrala zrovna Mariána, netuším, ale až na to přijdu, bude už asi pozdě. Podle všeho se spolu vyspali a já jen čekám, jaké to pro mě bude mít následky.

Novou šéfovou nikdo z nás nemá rád

Před dvěma lety se nám v práci změnilo vedení. Pohodového šéfa Miloše vystřídala sekýrnice Magda (53). Neměla jsem ji ráda od samého začátku. Důvod byl prostý. I když je starší skoro o deset let, vypadá lépe než já. Vysoká štíhlá bruneta s přísnými brýlemi. Stačí jeden pohled a všichni stojíme v lajně jako vojáci.

S kolegyněmi jsme se tehdy shodly, že nám skončila pohoda. Magda nám všem šla po krku. Nebylo dne, kdy bychom se nebály o místo. Na mě byla zlá jen do chvíle, než za mnou do práce přišel můj syn. Marián (18) je usměvavý kluk v nejlepších letech. Když ho Magda zbystřila, hned přiklusala a dychtila po seznámení.

Ještě chvíli po mém odchodu do kanceláře spolu stáli ve dveřích a Magda se hihňala na celé kolo. Od toho dne se její chování ke mně změnilo. Přestala po mně jít, dokonce mi odebrala část práce. Nemusela jsem najednou hlásit, že už jdu domů, nebo že si skočím na oběd. S kolegyněmi jsme pátraly, co to způsobilo.

Začala se scházet s mým synem

Když mi po čase Marie řekla, že viděla Magdu s Mariánem v kavárně, zatrnulo mi. ,,Cože? Oni dva byli spolu? To je asi blbost, ne?“ nechtěla jsem tomu věřit. ,,Tak snad poznám tvého syna. Nekecám. Seděli nad kávou a Magda se celá rozplývala,“ dodala. V první chvíli jsem za ní chtěla jít a říct, aby mého syna nechala na pokoji, ale nakonec jsem si to rozmyslela.

Neměla jsem důkaz, a navíc jí nemůžu diktovat, s kým se smí, nebo nesmí stýkat. Zeptala jsem se tedy syna. ,,O nic nešlo. Pozvala mě na kávu, tak jsem šel. V klidu, mami,“ utěšoval moje obavy. ,,Drž se od ní dál. Není to dobrý člověk. V práci mi dělá peklo,“ svěřila jsem se mu. ,,Vážně? Mluví o tobě moc hezky. Prý jsi jedna z nejlepších,“ odvětil jistě.

Musím říct, že mě to zmátlo. Magda na mě jako na jedinou byla hodná, a dokonce mi podlézala. Marie tušila, proč tomu tak je. ,,To nebude zadarmo, vsaď se, “ hodnotila její chování. ,,Myslím, že to má spojitost s Mariánem,“ dodala a já dostala strach. Když jsem na syna znovu uhodila, utrhl se na mě, že je to jeho život a ať ho nechám být.

Šéfová se vyspala s mým synem

Za Magdou jsem jít nemohla. Nezbývalo mi tedy než se modlit, aby spolu ti dva nic neměli. Po nějaké době se však ukázalo, že moje obavy byly na místě. Jedno víkendové dopoledne jsem šla navštívit Mariána. Když mi otevřela Magda ve spodním prádle, udělal se mi v krku knedlík. ,,Ahoj, co ty tady?“ pronesla jsem nevěřícně.

Než stihla cokoliv říct, přišel Marián a požádal mě, abych se stavila jindy. Odešla jsem jako spráskaný pes. "Takže ona mi vážně svedla syna?" honilo se mi hlavou. Druhý den jsem u Mariána vyzvídala, ale odmítal mi cokoliv říct. Jen to, že ji má rád. Magda se ke mně chová dál velmi přátelsky. Možná bych měla být ráda, ale nejsem. O té ženě nekoluje nic dobrého a ona si jako oběť vybrala mého syna. Bojím se, co se stane, až ho odkopne. Jemu zlomí srdce a mně zase začne v práci peklo. Proč se to muselo stát?

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články