Vanesa (27): Sedla jsem si šéfovi na klín jen ve spodním prádle. A v tu chvíli jsem si toho všimla

Vanesa (27): Sedla jsem si šéfovi na klín jen ve spodním prádle. A v tu chvíli jsem si toho všimla
Zdroj: Freepik

Když Vanesa poprvé uviděla svého šéfa Ctirada, zcela mu propadla. Usmyslela si, že ho musí mít. Dokonce se ze dne na den rozešla po šesti letech s přítelem. Jednoho dne sebrala odvahu a po šéfovi vyjela. Bohužel to nedopadlo tak, jak si představovala.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 23. 02. 2022 10:00

Když jsem nastoupila na pozici asistentky ředitele, nenapadlo mě, co mě čeká. Na lásku na první pohled jsem nikdy nevěřila, dokud jsem ji sama nezažila. Do Ctirada, svého šéfa, jsem se zamilovala hned při podání ruky. Umanula jsem si, že ho musím mít.

Zamilovala jsem se do svého šéfa

Vzhledem k tomu, že moje organizační schopnosti jsou na vysoké úrovni, chtěla jsem je někde náležitě uplatnit. Proto jsem se rozhodla, že budu usilovat o pozici asistentky ředitele jedné nejmenované společnosti. Projít všemi koly a nezhroutit se bylo něco, co jsem prostě musela zvládnout.

Při druhém kole se zúčastnil pohovoru i můj potenciální šéf Ctirad (35). Chlap v nejlepších letech, do kterého jsem se hned zamilovala. ,,Vítám vás, Vaneso. Držím vám palce, aby to vyšlo,“ mrknul na mě a mně se podlomila kolena. V tu chvíli jsem věděla, že půjdu přes mrtvoly. Hlavně abych to místo dostala. Dny a noci jsem se připravovala na závěrečné kolo.

Když bylo po něm a jen se čekalo na rozhodnutí, nervozitou jsem nejedla ani nespala. To místo jsem dostala. ,,Mile jste nás překvapila,“ vítal mě na pracovišti Ctirad. Ukázal mi moje místo a boj o muže snů mohl začít. Měla jsem na starosti jeho diář. Všechno jsem mu organizovala. Tudíž jsem měla skvělý přehled o tom, kde je a s kým.

Kvůli lásce k šéfovi jsem ukončila šestiletý vztah

Přítel Vašek chtěl můj úspěch oslavit, ale já se viděla jen v práci. ,,Teď na oslavy není čas. Musím se pořádně blýsknout,“ odbyla jsem ho. Ctirad měl čas od času narážky, které mi napovídaly, že mu nejsem zcela lhostejná. Skutečnost, že má ženu a dítě, mě nemohla rozhodit. Ze života vím, že to pro muže není překážkou pro jiná dobrodružství.

Po skončení zkušební doby jsme měli jet se Ctiradem na služební cestu. Vaškovi se to moc nelíbilo, nepřišlo mu to jako standardní postup, já ale skákala radostí do stropu. Sice jsme měli každý svůj pokoj a Ctirad si držel profesionální odstup, i tak jsem si to ale užila. Po návratu jsem dospěla k závěru, že ho skutečně miluji.

Václava jsem po šesti letech opustila. Bez vysvětlení a bez omluvy. Byl pro mě najednou jako kovadlina. Potřebovala jsem se soustředit na Ctirada. Půl roku se ale nic zásadního nedělo. Občas se na mě usmál nebo mi dal ruku na rameno, ale nic víc. Musela jsem to vzít do svých rukou.

Vyjela jsem po šéfovi, skončilo to katastrofou

Jakmile se naskytla příležitost po něm vystartovat, udělala jsem to. Byl u sebe v kanceláři a dokončoval jeden meeting. Já čekala za dveřmi. Sotva hovor ukončil, vešla jsem a zamknula nás. Sundala jsem si kabát a nakráčela k němu ve spodním prádle. Ctirad se netvářil sice tak, jak bych čekala, ale nenechala jsem se rozhodit.

Sedla jsem si mu na klín a chtěla ho políbit. ,,Vaneso, já… to nemůžeme,“ bránil se. ,,Vím, že to chceš. Nebraň se tomu,“ šeptala jsem mu do ucha a dál se po něm sápala. On mě ze sebe shodil a ukázal napravo. V tu chvíli jsem chtěla umřít. Za okny protější kanceláře stáli tři kolegové, tleskali a povzbuzovali mě, abych to dokončila. ,,Já myslela, že my dva..,“ vzlykla jsem a utekla. Celé jsem to špatně pochopila. Teď mám z ostudy kabát. Obávám se, že jsem se nechala unést, a stálo mě to vztah s Vaškem.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články