Klaudie (43): Našla jsem manželův diář na dost zvláštním místě. Prozradil mi víc, než jsem chtěla vědět

Klaudie (43): Našla jsem manželův diář na dost zvláštním místě. Prozradil mi víc, než jsem chtěla vědět
Zdroj: Pixabay

Klaudii ani ve snu nenapadlo, že by ji Dan podváděl. Nic tomu nenasvědčovalo. Až souhra náhod jí otevřela oči. K ní do práce přijela žena, která potřebovala vyčistit auto. V něm našla Klaudie diář, který prokazatelně patřil Danovi.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 13. 10. 2021 13:00

Někdy k nevěře dojde, i když v páru všechno funguje. Jsem toho jasným příkladem. S Danem (45) jsme neměli žádné extra problémy a stejně hledal povyražení jinde. Určitě bych byla raději, kdybych na to nepřišla, protože teď nevím, co s tím.

Přijela k nám do práce namistrovaná panička

Vedeme s Danem celkem poklidný život. On jakožto manažer v korporátu nás skvěle zabezpečí. Práce ho baví, má ji rád. Někdy možná až moc, protože neví, kdy má přijít domů. Máme spolu dvě děti - Šárku (12) a Josefínu (10). Můžeme se pyšnit krásným domem, který jsme si tak moc přáli. Ve volných chvílích vyrážíme na túry.

Já pracuji ve firmě, která se zabývá čištěním interiéru aut. Pro někoho je to možná podřadná práce, ale mě to vážně baví. Vždycky, když k nám přijede nějaký zaneřáděný vůz, těším se, jak ho díky svému smyslu pro čistotu hodím do pucu. Občas je to sice nechutné, ale ani to mě neodradí.

Auta k nám dávají jak známé osobnosti, tak lidé z ulice. Před časem k nám přijela velmi namistrovaná panička. Podle vizáže byla tak o deset let mladší než já. Hubená prsatá koza, která si myslela, že jí patří svět. Když mi podávala klíčky od auta s tím, ať je to do hodiny hotové, myslela jsem si o ní své. ,,Další nafoukaná kráva,“ projelo mi hlavou.

V autě jsem našla manželův diář

Měla luxusní auto, které stálo možná stejně jako náš barák. Kožené sedačky byly samý flek. Musela jsem máknout, abych to za tu hodinu stihla vyčistit. Když jsem odsouvala přední sedačky, abych měla na práci víc místa, našla jsem na zemi ležet diář. Byl mi nějak povědomý.

Vzala jsem ho a položila na přední sedačku. Pak mi to nedalo a otevřela jsem ho. ,,Vždyť to je diář mého Dana! Co tady dělá?“ Listovala jsem jím a došlo mi, že jsem našla víc než jen diář. Rozrušeně jsem jím listovala a dozvídala se věci, o kterých jsem neměla ani páru. Dan s tou nafoukanou káčou, co přijela, má poměr!

Dostala jsem šílený vztek. ,,Takže to, co čistím z těch sedaček, je to, co si myslím, že to je?“ honilo se mi hlavou. ,,Ten hajzl,“ proklínala jsem ho. V hlavě jsem měla šílený zmatek. ,,Ta káča ví, kdo jsem? Udělala mi to schválně? Nebo to neví?“ to vše a mnohem víc se mi přemítalo v už pěkně naštvané mysli.

Rozhodla jsem se mlčet

Paninka byla s prací spokojená. Když do auta nasedala, upřeně se na mě podívala. ,,Určitě se ještě uvidíme,“ pronesla arogantně a odjela. Diář jsem měla pod bundou. ,,Jak s tím teď naložím?“ vznesla jsem další otázku bez odpovědi. Večer jsem Dana pozorovala a přemítala nad tím, jak mi to mohl udělat.

O pár týdnů později se začal shánět po svém diáři. ,,Neviděla si někde můj diář? Nemůžu ho najít,“ běsnil. Rozhodla jsem se mlčet. I když obsah diáře jasně říká, že ta nána je jeho milenkou, nedokážu to rozseknout. Nemůžu se pustit do boje. Nemám sílu tahat se o děti. Nechci ve svém věku už nic měnit. Změnila se jen jedna věc. A to má důvěra v Dana, kterou navždy nalomil.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články