Karolína (25): Máma si přivedla domů nového přítele. Skončili jsme spolu v posteli

Karolína (25): Máma si přivedla domů nového přítele. Skončili jsme spolu v posteli

Když si Karolínina máma našla o 20 let mladšího přítele, ještě netušila, jaký vztah se vytvoří mezi ním a její dcerou. Stačil jeden den, který ti dva spolu strávili o samotě, a zápletka byla na světě.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 30. 09. 2021 10:00

Naši se rozvedli před čtyřmi lety. Všem se ulevilo, protože jejich manželství bylo dávno v troskách a nepříjemně doléhalo i na mě. Táta nám nechal dům, pronajal si menší byt za městem a často říkal, že žije takový mládenecký život. Máma to však pojala trochu jinak.

Mámin nejnovější přítel byl zatraceně sexy

Po rozvodu se snažila na sebe upoutat pozornost snad každého muže, který šel kolem. Doma hodně popíjela, kupovala si vyzývavé oblečení a z barů se vracela až nad ránem. A to často nedorazila sama. Když jsem si šla ráno udělat snídani a potkala tam zase dalšího muže, byla to pro mě vlastně úsměvná záležitost. Nijak mi to nevadilo, brala jsem to jako součást našeho života. Navíc mi bylo 21 let a na diskotéky jsem často chodila s ní.

Už ani nevím, jak si začala s Jirkou. To byla její první dlouhodobější známost. A jaká! Měl krásné modré oči, blonďaté vlasy a dokonalé tělo. "Ahoj, já jsem Jirka. Ty budeš Kája, viď?" oslovil mě jednoho rána v kuchyni. Byl tak o 20 let mladší než máma a když se usmál, šla jsem do kolen.

"Na toho se budu koukat doma ráda!" vyprávěla jsem se smíchem kamarádkám. Vždycky, když jsem ho potkala, jak vychází z koupelny, se mi tajil dech. Takhle jsme se míjeli skoro rok, než u nás začal bydlet.

Narazili jsme na sebe v koupelně

Ten den, kdy jsme se spolu vyspali, se vše seběhlo tak rychle! Pamatuju si, že Jirka jel na technickou a ptal se mě, jestli ho nedoprovodím. Máma byla v práci a já se doma učila na zkoušky. Souhlasila jsem. Zašli jsme si na oběd a skvěle se bavili.

Když jsme přijeli domů, šli jsme si každý po svém. Já si chtěla dát sprchu. Ve chvíli, kdy jsem otevřela dveře, se na mě vyvalila pára a uprostřed koupelny stál Jirka jen v ručníku. "Promiň, já jsem nevěděla... Jdu, jdu pryč, promiň," koktala jsem. Smál se mi a já vylítla ven jako neřízená střela. "Panebože, ten má tělo," pomyslela jsem si.

Vrátila jsem se za několik minut s tím, že se do té sprchy snad konečně dostanu. Vzala jsem za kliku a v tu chvíli jsem ucítila jeho dech na krku. Otočila jsem se. Když se ke mně začal přibližovat, věděla jsem, že netoužím po ničem jiném než ho políbit. Když se naše rty spojily, bylo v tom tolik energie a vášně! Zamknuli jsme se v koupelně. Bylo jasné, k čemu se schyluje. Z boků mu spadl ručník a odhalil jeho perfektní tělo. Nikdy jsem nikoho nechtěla víc. Vzal si mě zezadu na pračce. Ten pocit, když byl ve mně, byl dokonalý. Trvalo to chvíli, ale lepší sex jsem v životě nezažila. Potom jsme si to zopakovali ještě třikrát u mě v pokoji.

Miluju ho, ale nevím, jak to říct mámě

Od té chvíle spolu spíme pravidelně. Každý den se nemůžu dočkat, až máma odejde, a já budu mít Jirku jen pro sebe. Chodím za ním do práce nebo zajedeme autem na opuštěnou cestu, abychom si to mohli pořádně rozdat. Když nikdo není doma, užíváme si to všude, kde to jde.

Snažím se nemyslet na to, že spí i s mámou. On říká, že jim to nefunguje a sex už neměli týdny. Prý by chtěl být se mnou. Potřebuju ho každý den, nemůžu bez něj být. Bojím se, že jsem se zamilovala. Ale jak to mám říct mámě?

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články