Katka (26): Můj nový přítel se bojí pohlavních nemocí, tak zvolil nevšední způsob milování

Katka (26): Můj nový přítel se bojí pohlavních nemocí, tak zvolil nevšední způsob milování
Zdroj: Freepik

Katka nám převyprávěla svůj příběh o tom, jak narazila na sympatického muže. Pár týdnů spolu randili, než skončili v posteli. Představovala si, jaký bude Petr skvělý milenec. Když však mělo dojít na sex, měl dost zvláštní způsob, jak ho provozovat.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 06. 06. 2021 08:00

Myslela jsem si, že už jsem zažila všechno. O tom, že to tak není, mě nedávno přesvědčil můj krátký vztah s Petrem (29). Posuďte sami, jestli je to normální.

Těšila jsem se na sex s novým mužem

Seznámili jsme se na jedné akci, kde jsem dělala hostesku. Celou dobu jsem vnímala, jak mě jeden muž potajmu sleduje. Občas se naše pohledy střetly a mně přejel mráz po zádech. Doufala jsem, že se osmělí a řekne si o telefonní číslo. Před koncem párty skutečně přišel a pozval mě na rande. Mezi hosteskami jsem byla za hvězdu, protože si vybral zrovna mě.

Byl to nejhezčí chlap z osazenstva. Za pár dní mě pozval na skleničku. Bála jsem se, zda to nebude trapné, protože jsme o sobě nic nevěděli. Obavy byly zbytečné, byl to na první pohled pohodář. Pozorný chlap, který si dával záležet na tom, co řekne a jak to řekne. Zalíbil se mi tak moc, že už jsem si myslela na sex. Představovala jsem si, jaký asi bude divočák.

Co mi vrtalo hlavou, bylo, že si pořád drhnul ruce antibakteriálním mýdlem. Jakmile na něco sáhnul, už tahal gel z kapsy. Tak má asi rád čistotou, říkala jsem si. Netušila jsem, že s sebou nosí i ústní vodu a po každém jídle či pití si vyplachuje pusu. Přišlo mi to trochu ujeté.

Místo soulože se o mě jen třel

Po měsíci jsem se s ním chtěla pomilovat. Pozvala jsem ho k sobě domů a bez okolků šla na věc. Líbal s takovou opatrností. Dával si pozor, aby mi nestrčil jazyk do pusy. V danou chvíli jsem to neřešila a přešla na další krok. Vrhla jsem se k jeho rozkroku a potěšila ho pusou. Nechtěla jsem to dále prodlužovat a začala se svlékat.

On mě zadržel a řekl, abych si nechala kalhotky. On si zpátky navlékl slipy a lehl si na mě. Čekala jsem, co z toho vyleze. Penis měl tvrdý a já se nemohla dočkat, až do mě zajede. Jenže on se o mě jen třel. Dolů a nahoru. Po pár minutách jsem se pekelně nudila. On hekal blahem a za pár okamžiků mi na obličeji přistála plná dávka spermatu.

Beze slova se šel umýt a mě nechal ležet v posteli. Zjevně mu nedošlo, že jsem orgasmu nedosáhla. Byla jsem tím tak konsternovaná, že jsem to nechala být. Ani jeden z nás se o tom nechtěl bavit a já nehodlala být ta, co si hned stěžuje. Za pár dní jsme se sešli u něj doma. Doufala jsem, že tentokrát dojde řada i na mě.

Neměla jsem na to nervy

Jak bláhová jsem byla! Postup byl stejný. On se o mě jen třel a během několika málo minut bylo po všem. Zvědavost byla silnější než já, a tak jsem se zeptala: ,, To je jako všechno? Já nic?“ Chvíli se na mě díval a řekl: ,,Víš, já mám panickou hrůzu z pohlavních nemocí. Takhle je to bezpečnější.“ ,,A už ti někdo řekl, že existuje kondom? Můžeme ho klidně použít,“ pronesla jsem a sáhla do šuplíku.

,,S ním mě to nebaví," odbyl mě. ,,A jak k tomu přijdu já? Mě to tvoje tření k uspokojení nestačí,“ namítala jsem. To už nabídl, že mi to udělá rukou. Nakonec jsem se rozhodla jinak. Vztah jsem ukončila, protože mi jeho způsob milování přijde ujetý. Kdo se bojí, nesmí do lesa.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články