Aneta (35): Už mi strašně chybělo milování. Lišácký plán, jak si užít noc plnou vášně, ale nevyšel

Aneta (35): Už mi strašně chybělo milování. Lišácký plán, jak si užít noc plnou vášně, ale nevyšel
Zdroj: Freepik

Po narození dětí se věci vždy změní. Své o tom ví i Aneta, která už zoufale toužila po milování se svým mužem. Měli ale malý byt a děti s nimi spaly v ložnici.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 30. 05. 2021 13:00

Dokud jsme s Matějem (36) neměli děti, užívali jsme si svobodný život. Samé výlety a večerní párty s kamarády. Někdy jsme šli spát až k ránu. Jenže to už je dávno pryč.

Byli jsme natěsnaní v malém bytě

Vzali jsme se po osmileté známosti. Matěj je hodný chlap, který si vždycky přál rodinu. Já na tom nebyla jinak. Měli jsme velké štěstí s bydlením. Můj otec vlastnil malý byt, který mi daroval, abychom měli s Matějem kde žít. Pro nás dva byl tak akorát. Malý obývák, kuchyň a malá ložnice. Důležité bylo, že nás to stálo minimum peněz.

Když jsem čekala prvního syna Nikolase (2), dlouho jsme přemítali nad tím, jestli byt pustíme, nebo ne. Nakonec jsme si řekli, že zkusíme zůstat. Syn spal s námi v ložnici a místa bylo pořád dost. Během půl roku nám tam ale začínalo být těsno. Oba jsme nicméně věděli, že nemáme peníze na větší byt. Já byla na mateřské a Matěj táhl všechno sám.

Za jedenáct měsíců se narodil druhý syn Eda (1). Stísněný prostor nás velmi svazoval. Eda se často v noci budil. Když vstal on, vzhůru jsme byli všichni. Toto období se táhlo nekonečně dlouho. Matěj i já jsme navíc neměli prostor pro sebe. Tím mám na mysli sex. Dokonce jsme se na jeden čas rozdělili. Já spala s Edou v ložnici a kluci vedle.

Marně jsme se pokoušeli o sex

Poté přišlo období, kdy obě děti začaly vstávat za svítání. Matěj chodil do práce jako zombie. Navíc jsem na sobě čím dál víc pociťovala, jak mi Matěj chybí. Jako partner, milenec a kamarád. Vše se točilo jenom kolem dětí. Kojení, přebalování a to věčné noční vstávání. Nastolila jsem různá opatření směřující k tomu, aby děti v noci spaly.

Přes den jsem je dávala spát jen na chvíli a snažila jsem se je co nejvíce unavit. Už jsem měla na Matěje hroznou chuť. Rozhodla jsem se vyprovokovat milování. Nebyl proti. Velmi opatrně jsem se k němu přimáčkla. Stihli jsme se ještě líbat, než se začal Eda vrtět v postýlce. Matěj povídá: ,,Tak to musí být rychlovka.“ Už si svlékal slipy, že jdeme na věc, když Eda propukl v pláč.

Na sex nedošlo. Místo toho jsme další hodinu uspávali. Nevzdávali jsme se a pokoušeli se o sex skoro každý večer. Nebylo nám ale přáno. Vždycky se jeden ze synů vzbudil. Oba jsme z toho byli celkem frustrovaní. Navíc se zdálo, že to nemá řešení. Přes den je manžel v práci, takže možnost se pomilovat je prostě jen večer.

Při první příležitosti jsme usnuli

Požádala jsem proto maminku, aby si kluky na jeden večer vzala. Oba už víceméně přecházeli na umělé mléko, takže to nebyl problém. Já nám s Matějem nachystala večeři, doma trochu poklidila a těšila se, že budeme jen spolu. Po tom, co jsme se najedli a vypili láhev vína, jsme se odebrali do ložnice.

Matěj šel napřed, já ještě odpočívala na sedačce, kde jsem vysílením usnula. To samé se stalo Matějovi v ložnici. Až ráno nám došlo, co jsme propásli. Od srdce jsme se tomu zasmáli. Únava byla silnější než chuť na sex. Stalo se nám to ještě dvakrát, když byli kluci na hlídání. Být rodičem je někdy vážně náročné.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články