Adam (31): Z partnerky se stává zombie. Nemyje se, páchne a její nehty mě v noci řežou

Adam (31): Z partnerky se stává zombie. Nemyje se, páchne a její nehty mě v noci řežou
Zdroj: Freepik.com

Adam je zcela v šoku z toho, jak rychle se jeho přítelkyně změnila. Během nouzového stavu se z krásné a opečovávané ženy totiž stala dokonalá šmudla, která se přestala malovat, česat, a co hůř, dokonce se ani příliš nesprchuje a nečistí si zuby. Adam je z ní zcela zoufalý a doufá, že je za tím pouze nouzový stav.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 11. 02. 2021 11:30

Nebudu lhát, když řeknu, že moje přítelkyně Dominika byla vážně kus. Krásná holka. Byl jsem šťastný, že si vybrala právě mě. Je pravdou, že své přirozené kráse sem tam pomohla. Vzala si nalepovací řasy nebo si nechávala doplétat vlasy. Co se týkalo jejích plných rtů, těmi ji obdarovala sama příroda. Nikdy se snad nestalo, že bych ji doma potkal nenamalovanou. Dávala si velmi záležet na tom, abych ji vždy viděl dokonale upravenou.

Stáli by na ni frontu

Když jsme šli někam do společnosti, nešlo si nevšimnout cizích pohledů, které muži Dominice věnovali. Je vysoká, má štíhlou postavu. A ty její dlouhé gazelí nohy, dokonalost sama. Milování s ní mě ani po letech našeho vztahu neomrzelo. Velmi se o sebe starala, tudíž jsem nikdy neměl potřebu být jí nevěrný. A hlavně – bylo mi jasné, že kdybych jí nedával najevo patřičný obdiv, dokázala by mě velmi rychle vyměnit. Na Dominiku by muži stáli frontu. I když...

Mění se v příšeru

Jenže teď se věci začínají trochu měnit. Má to bohužel spojitost s aktuálním nouzovým stavem. Dominika i já pracujeme z domova. První týdny se i nadále chovala, jako kdyby chodila do práce. Ráno vstala dřív než já. Upravila se, namalovala se a udělala nám snídani. Vidět po ránu její krásnou tvář, to bych přál každému muži. Pak jsme se odebrali k počítačům, každý do jiného pokoje a sešli jsme se až na společný oběd. Někdy jsme ho vyměnili za rychlovku na stole.

Zhruba po měsíci jsem ale ráno zažil šok. Sice vstala, aby udělala snídani, ale zapomněla se namalovat. Když mi podávala jídlo, měl jsem pocit, že mi ji podává zombie. Snad poprvé v životě jsem viděl svoji princeznu nenamalovanou.

Normálně mě z toho přešla chuť k jídlu. Vypadala jinak, hůř. Musel jsem se zeptat: „Jsi v pořádku? Vypadáš nějak bledě?“ Bez vyčištěných zubů, což jsem hned poznal, podotkla: „To víš, nemám tunu make-upu.“

„A zuby sis nečistila proč?“ zeptal jsem se zcela normálně. Znuděně odkráčela do koupelny. Doufal jsem, že až si vyčistí zuby, udělá něco i s tím obličejem.

Je mi odporná

Bohužel, z koupelny se vrátila ta samá hrůza. Rozcuchaná a bez šminek. Raději jsem zalezl do pokoje a pracoval. Modlil jsem se, aby šlo jen o nějaký výstřelek. Jenže ten den se z pyžama ani nesvlékla. Byla v něm od rána do večera. Na online hovory do práce si přes sebe hodila jen černou šálu, aby nikdo nic nepoznal.

Den ode dne je to horší. Že se přestala malovat, na to si pomalu zvykám, i když je to po těch letech šok. Zuby si jde vyčistit, až když jí o to vyloženě požádám. Celé dny nosí nepříliš sexy drdol, vlasy si podle mě nemyla tak tři týdny. Pyžamo má pořád to stejné. Dokonce jsem vypozoroval, že se ani večer nesprchuje. Jestli je to cítit? Docela dost. Nikdy bych to do ní neřekl. Věřím, že za to může nouzový stav.

Bohužel, stejně jak mě Domča roky přitahovala, tak mě nyní odpuzuje. Navíc začala kňourat, že ji bolí zuby – bodejť by ne, když si je nečistí! Abych to shrnul. Moje přítelkyně páchne, má dlouhé nehty na nohou, které mě v noci  řežou, nemaluje se a je prostě nechutná! Stalo se to také někomu během nouzového stavu?

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz. 

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Související články

Další články