Co o vás prozradí barva očí: Proč si pro život vybrat modrookého partnera?

Co o vás prozradí barva očí: Proč si pro život vybrat modrookého partnera?
Zdroj: Pixabay
Šedé oči mívají osoby, které berou vše vážně.Modré oči mají vyrovnaní a vnitřně silní lidé plní života. Jsou velmi zvídaví.Zelené oči patří opatrným lidem. Nepostrádají inteligenci, ale bývají žárliví.Černé oči jsou velmi vzácné. Většinou jde spíše o velmi tmavě hnědý odstín. Jejich majitelé mají přirozené vůdčí schopnosti a spoustu sebevědomí.+ 1 fotka+ 2 fotky

Podobně jako se traduje řada věcí o barvě vlasů, určité informace o nositeli lze vyčíst i z barvy jeho očí. Ne náhodou se říká, že oči jsou oknem do duše. Podívejme se společně na to, co se můžeme dovědět z barvy očí.

Lucie Cermanová
Lucie Cermanová 07. 04. 2021 13:30

Některé oči vás upoutají na první pohled, jiné spíše splývají s tváří. Hodně k tomu přispívá nejen jejich tvar, ale i barva. Oči mohou mít jedinou barvu, ale často jsou také smíchané z více barev a odstínů (modrošedé, zelenošedé), výjimečně má dokonce každé oko jinou barvu.

Tmavě hnědé až černé oči

Černé oči patří mezi nejvzácnější. Navíc se spíše než o černou barvu jedná o velmi tmavě hnědý odstín. V případě těchto očí máte často pocit, jako by vás provrtávaly pohledem.

Majitelé těchto očí mívají přirozené vůdčí schopnosti a naději podmanit si svět. Bývají to sebevědomé a tajemné osobnosti, kterým nechybí pořádná dávka intuice. Jsou velmi praktičtí, pracovití a plní optimismu. Většinou nesplývají s davem, ale naopak čekají, že dav bude následovat je.

Hnědé oči

Hnědá barva očí jako taková je nejčastější. Ačkoliv ji má většina populace, není to barva obyčejná. Hnědé oči mají příjemní lidé ochotní naslouchat druhým, proto se jim daří zvládat konflikty. Patří mezi sebevědomé a odhodlané osobnosti, na které bývá spoleh.

Šedé oči

Zkoušejí hrát silné, ve skutečnosti jim ale nechybí jemnost a také moudrost. Tyto osoby berou vše vážně. Je jedno, jestli je to práce nebo láska. Tmavě šedé oči by měly symbolizovat vyrovnanost. Světle šedou barvu očí mají zase velmi ostražité osoby, které potřebují tvrdě pracovat na tom, aby se prosadily.

Zelené oči

Zelené oči patří silným, zato opatrným lidem. Jedná se o vůbec nejvzácnější barvu, kterou mají jen 2 % světové populace. Majitelům těchto očí nechybí inteligence, do života se pouštějí s vášní, ale také bohužel se žárlivostí. Většina lidí je považuje za velmi atraktivní, kreativní, ale také tak trochu nevyzpytatelné.

Modré oči

Modré oči patří vyrovnaným a vnitřně silným lidem, kteří se dokážou skvěle soustředit. Ostatní je ale velmi těžko odhadnou, protože se příliš neprojevují. Tyto osobnosti se dají popsat jako chytré, laskavé a plné života. Vyhledávají dlouhodobé vztahy. Jsou velmi zvídaví, ale také velmi opatrní. Rovněž se říká, že modroocí jedinci dokážou nejlépe snášet bolest.

Zdroje informací:

scoopwhoop.com

yourtango.com

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články