Velký horoskop lásky na říjen 2021: Kdo posune svůj vztah o krok dál a koho zláká nevěra?

Velký horoskop lásky na říjen 2021: Kdo posune svůj vztah o krok dál a koho zláká nevěra?
Zdroj: Freepik

Říká se, že nikoli květen, ale říjen je skutečným měsícem lásky. Dokazují to nejen jeleni, po jejichž námluvách nese tento měsíc jméno, ale i počet dětí narozených během letních prázdnin následujícího roku. A jak na tom bude s láskou vaše znamení zvěrokruhu?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 30. 09. 2021 07:00

Zatímco Ryby povedou vážný rozhovor na téma založení rodiny a Berani se budou po milování ohlížet jinde než doma, Blížence konečně potká opravdová láska! A jak jste na tom vy?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Očekávejte výrazné změny! V říjnu posunete svůj vztah o velký krok kupředu. Zkrátka se vám splní sen, o němž jste už ani nedoufali, že by se splnit mohl.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Pokud uvažujete nad potomky, je vhodný čas pobavit se o nich s partnerem. Zjistěte, zda máte stejný názor na budoucnost a zda jsou vaše cesty shodné.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Pozor na nevěru! Nikdo neví, zda váš vztah potrvá navěky, ale tímto byste ho ukončili příliš rychle a příliš brzy. Zahráváte si s ohněm.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Nepodceňujte svého partnera. Tento měsíc vám bude skvělou oporou. Svěřte se mu se svými obavami a mluvte s ním narovinu. Upřímnost je vaše nejsilnější zbraň.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Vaše dlouhodobá nestálost by právě v říjnu mohla dojít konce. Potkáte partnera, který vám bude stát za překonání všech překážek. Nevzdávejte se ho!

Rak (22. 6. - 22. 7.)

V říjnu budete vzpomínat na staré vztahy, které formovaly vaše současné jednání. Najděte vzorec, podle kterého opakujete stále tytéž chyby.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Vaší nejslabší stránkou bude komunikace. Pokud nezačnete mluvit narovinu, zaděláte si na mnoho prohádaných večerů.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Partner od vás už dlouhé týdny necítí lásku a pochopení. Čím déle na něm budete hledat chyby, tím méně dobrého na něm uvidíte. Změňte to.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Pokud ze sebe budete dělat oběť každé situace, nakonec se jí skutečně stanete. Věřte, že právě vy jste strůjcem svého štěstí. Stejně tak si můžete manifestovat partnerský vztah.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Věřte hvězdám, že pro vás mají nachystáno vždy to nejlepší. Není nic, co by vám v říjnu překazilo plány a mohlo ohrozit vaše nové dobrodružství.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Dlouho jste se nepohnuli z místa, to se však v říjnu změní. Ačkoliv pro vás bude celková změna náročná, nakonec vás posune přesně tam, kde máte momentálně být.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Pokud se bojíte své minulosti, zkuste jí čelit. Pravděpodobně jste partnerovi zatajili nevěru a teď bojujete s prozrazením tajemství. Vnitřní strach vás užírá.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články