Zlata (28): Přítel měl k narozeninám speciální přání. Chtěla jsem mu ho splnit, ale skončilo to tragicky

Zlata (28): Přítel měl k narozeninám speciální přání. Chtěla jsem mu ho splnit, ale skončilo to tragicky
Zdroj: Freepik

Zlata chtěla svému partnerovi udělat radost. U příležitosti jeho třicátých narozenin se proto rozhodla, že mu udělá striptýz, po kterém tak toužil. Koupila si sexy prádlo a po večerech tajně nacvičovala. V den D to vypadalo nadějně. Ovšem jen do chvíle, než se zamotala do oblečení.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 21. 02. 2022 13:00

Můj přítel Kryšpín měl k třicátým narozeninám speciální přání. Ač nerada, rozhodla jsem se, že mu ho splním. Šlo o to, že po mně chtěl rajcovní striptýz. Kdybych mohla vrátit čas, raději bych mu koupila třeba auto. Skončilo to totiž katastrofou.

Přítel chtěl k narozeninám striptýz

Třicetiny jsou pro většinu z nás velkým milníkem. Někdo říká, že co nestihl do třiceti, nestihne už nikdy. Kryšpín takový ale není. Pro něj je věk jen číslo a nedělá si z toho hlavu. Já mu chtěla v jeho velký den udělat radost. Dlouho jsem z něj nemohla dostat, co by si přál. Zavčasu jsem začala šetřit, protože jsem mu chtěla koupit, cokoliv by si řekl.

On mě však nemile překvapil. Když jsem zase vyzvídala, co by chtěl, zdráhal se říct pravdu. ,,Přeješ si novou konzoli? Nebo lístky na nějaký koncert? Nebo ty letenky do Francie?“ páčila jsem z něj a doufala, že se konečně vymáčkne. ,,Ne, nic z toho nechci,“ pravil a dál nejevil zájem. ,,Já ti ale musím přece něco dát, tak neblbni a kápni božskou,“ naléhala jsem.

,,Však ty víš moc dobře, co by mi udělalo radost,“ řekl a potutelně se usmál. ,,To teda nevím,“ pokrčila jsem rameny. ,,Už jsem to po tobě mockrát chtěl, ale nikdy ses neodvážila,“ pokračoval a já pořád nechápala. ,,Nechceš si zahrát na Demi Moore?“ zeptal se pak a mně to došlo. ,,Striptýz? To jako vážně?“ hlesla jsem. ,,To po mně nechtěj,“ prosila jsem ho.

Začátek striptýzu mi vyšel

,,To tys chtěla vědět, co by mi udělalo radost,“ opáčil. Striptýz po mně chtěl od samého začátku našeho vztahu. Já se na to ale nikdy necítila. Nejsem extrovert a stydím se. Nicméně tohle byla výzva a možnost udělat mu radost. Koupila jsem si tedy sexy prádlo a začala doma nacvičovat choreografii.

Dokud jsem to dělala sama před zrcadlem, nebylo to tak hrozné. V den jeho narozenin jsem byla od rána pěkně nervózní. Celý den v práci jsem přemítala, jestli to večer zvládnu. Ještě předtím jsme si zašli na večeři do Kryšpínovy oblíbené restaurace. Tam jsem do sebe kopla tři dvojky vína, abych na tu večerní show měla kuráž.

Když jsme dorazili domů, šla jsem se nasoukat do titěrného prádélka. ,,Uf, to dáš,“ povzbuzovala jsem se před zrcadlem. V obýváku jsem udělala přítmí a pustila hudbu, na kterou jsem trénovala. Kryšpín se pohodlně usadil na gauč a já mohla začít. Začátek mi docela vyšel. Elegantně a s notnou dávkou smyslnosti jsem si sundala tričko. Docela mi to jde, honilo se mi hlavou.

Zamotala jsem se do džínů a spadla na skleněný stůl

Horší už to bylo s ponožkami. Jednu jsem si sundala ještě docela elegantně. U té druhé už jsem zavrávorala. Nakonec jsem to ustála. Kryšpínův spokojený výraz mi dodával odvahu. Kroutila jsem se jako užovka. Na sundání džinů jsem měla speciální trik, který mi ale absolutně nevyšel. Přišlápla jsem si jednu nohavici.

V přítmí jsem neměla šanci poznat, kam padám. To mi došlo, až když jsem přistála hlavou na skleněném stole. Kryšpín rychle rozsvítil a sbíral mě ze země. ,,Ježíši, ty máš rozseklou hlavu,“ rozklepal se a volal rychlou. Když se mě v nemocnici ptali, jak se mi to stalo, málem jsem se hanbou propadla. Kryšpín moji snahu ocenil, ale nakonec dostal novou konzoli. Já věděla, proč ten striptýz nemám dělat.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články