Natálie (37): Po letech jsem si splnila svoje tajné přání. Konečně se cítím jako žena

Natálie (37): Po letech jsem si splnila svoje tajné přání. Konečně se cítím jako žena
Zdroj: Freepik

Natálie už v pubertě trpěla tím, že má malá prsa. Až v těhotenství se dočkala požadované velikosti, ale bohužel ne napořád. Když přestala kojit, ňadra se jí zmenšila na původní velikost. Ovšem to už měla Naty tajný plán, jak situaci řešit.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 04. 12. 2021 08:00

Každý z nás má nějaké přání. Někdo chce nové auto, jiný procestovat svět. Já také jedno mám. Možná trochu nudné, ale moc jsem si přála, aby se splnilo. Toužila jsem po nových prsou. Šetřila jsem na ně několik let. Nakonec jsem si přání splnila.

Celý život mě štvalo, že mám malá prsa

Když všem mým kamarádkám v pubertě rostla prsa, já si je musela vycpávat. Měla jsem jen dvě malinkaté bambulky. Kluci samozřejmě letěli hlavně na prsaté holky a k těm jsem rozhodně nepatřila. Mému přítelovi, dnes už manželovi Tomovi, to nikdy nevadilo.

,,Aspoň tě nebolí záda,“ smával se, když jsem si stěžovala na ty svoje dvě lentilky pod kobercem. Nevím, co by dělal on, kdyby měl třeba malý penis a přál si větší. Moje malá prsa byla vždycky mojí noční můrou. Naděje mi svitla v době, kdy jsem byla těhotná. Během požehnaného stavu se mi ňadra nalila a byla krásně pevná. Sice bolavá, ale velká.

,,Ty máš teda najednou kozy,“ pronesl manžel při sexu. ,,To je jiná liga, panečku,“ zahalekal a radostně si s nimi pohrál. Dlouho po porodu mi zůstala. Dokud jsem kojila, byla jsem jimi vážně nadšená. Přála jsem si, aby tak velká zůstala. To se samozřejmě nestalo. Sotva jsem přestala Vašíka kojit, prsa postupně vadla.

Začala jsem šetřit na umělá prsa

Manžel netušil, jak moc to prožívám. V tu dobu jsem si umanula, že si nechám prsa jednou udělat. Začala jsem po nástupu do zaměstnání tajně šetřit. Trvalo to nakonec déle, než jsem si myslela. Když se mě někdo ptal, co chci k narozeninám, vždy jsem si přála obálku.

Dlouhé roky jsem šetřila potřebnou sumu. Kamarádka mi doporučila dobrou kliniku, kde provádějí plastické operace. Přišlo mi fér to manželovi oznámit. ,,Půjdu na zvětšení prsou,“ přiznala jsem se jednou u večeře. ,,Vážně? A kde na to vezmeš?“ divil se. ,,Tajně jsem šetřila,“ odvětila jsem. ,,A o kolik si je necháš zvětšit?“ zajímal se.

,,Nechám si poradit od plastika, ale doufám, že z nich budou aspoň trojky,“ řekla jsem a zasnila se. Vše šlo docela rychle. Nebylo na co čekat. Zákroku jsem se trochu bála, ale tak moc jsem si prsa přála, že jsem v sobě strach potlačila. Dny po operaci jsem docela trpěla. Cítila jsem bolest, ale nad vodou mě držel fakt, že je to jen dočasné.

S novými prsy si přijdu konečně atraktivní

Když jsem mohla konečně sundat obvazy a pokochat se, tajil se mi dech. Výsledek byl naprosto fantastický. ,,Jsou krásná,“ hladil je manžel. A já si konečně připadám jako žena. Nám s Tomem to znovu provonělo ložnici a náš sex nabral grády. Dřív moje prsa přehlížel, ale dnes se jim pečlivě věnuje.

Doporučuji operaci každé ženě, která má stejný problém jako já. Není to žádná ostuda mít silikony. Já jsem díky tomu nalezla znovu ženskost a pocit, že jsem atraktivní. Těším se, až je ukážu holkám, puknou závistí.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články