Prokop (29): Objala mě šéfová a to neměla dělat. Můj život se v tu chvíli obrátil vzhůru nohama

Prokop (29): Objala mě šéfová a to neměla dělat. Můj život se v tu chvíli obrátil vzhůru nohama
Zdroj: Freepik

Prokop nepoznal, že jeho přítelkyně Nikola trpí chorobnou žárlivostí. Jakmile se byť jen ohlédl za jinou ženou, už byl oheň na střeše. Jednou mu za to dokonce dala na ulici facku. Vše vygradovalo v momentě, kdy se Prokop loučil před firmou se svojí nadřízenou a Nikola to náhodou zahlédla.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 02. 02. 2022 13:00

Někdy se dají snadno zaměnit dvě různé věci. Mně se něco takového stalo s Nikolou (25). Myslel jsem si, že mě miluje. Ve skutečnosti na mě ale jen chorobně žárlila. Nechápu, jak jsem si toho nemohl nevšimnout.

Nepoznal jsem, že mám vedle sebe žárlivku

Zpočátku jsem její chování považoval spíše za roztomilé. Byly jsme spolu asi tři měsíce a já chtěl jít ven s přáteli. Měl jsem v plánu vyrazit bez Nikoly. Ta to brala tak, že ji nechci představit kamarádům. Nezbylo mi tedy než ji vzít s sebou. Slibovala, že to bude fajn večer.

Někteří kluci nakonec přišli také s partnerkami. Byl jsem rád, aspoň se s nimi Nikola mohla bavit a já měl čas na ostatní. Jenže sotva jsem zabředl hovor s některou z přítelkyň mých kamarádů, štípla mě do stehna a vztekle zašeptala: ,,Tahle se ti líbí, jo?“ Nic jsem nechápal. Naklonil jsem se k Nikole a odpověděl: ,,Co blbneš? Je to kamarádka. Studovala na stejné škole. O nic nejde.

Během večera jsem ještě prohodil pár slov s Terkou, která je veterinářka a stará se o mého psa. Doma jsem dostal neskutečný kouř. ,,Takhle poníženě jsem se snad v životě necítila. Jak jsi mohl?“ začala vyvádět. Neměl jsem zdání, o čem mluví. ,,Budeš mi to muset vysvětlit. Nechápu, co tě žere,“ opáčil jsem a doufal v rozumné vysvětlení. Ona ovšem měla na mysli to, že jsem se bavil s jinými ženami.

Přítelkyně porazila moji šéfovou na zem

Ten večer jsme se ošklivě pohádali. Neměl jsem v plánu se omlouvat, nebylo za co. Nikola vydržela načuřená asi týden. Další scénu mi ztropila na ulici. Ohlédl jsem se za ženou, která měla účes jako Marge ze Simpsonů. Když jsem od ní odvrátil zrak, přiletěla taková facka, že jsem ji málem neustál. ,,Tak ty budeš čumět po jiných?“ ječela Nikola na ulici plné lidí.

,,Jsi normální? Já se díval na ty vlasy,“ zlobil jsem se a hladil si bolavou tvář. Tehdy už jsem neměl na nic čekat a vztah ukončit. Nikola mě ale přesvědčila, že ulítla a už se to nebude opakovat. Je pravdou, že nějaký čas sekala latinu

Jednou mě ale přišla neplánovaně vyzvednout do práce. Já se zrovna bavil před budovou se svojí nadřízenou. Romana je energetická čtyřicátnice, která má ve zvyku lidi z týmu na rozloučenou objímat. Udělala to i ten den. Nikola, která stala kousek dál, to nevydržela. Romanu doběhla a strčila do ní, až upadla na zem. ,,Nech ho bejt, ten je můj, ty káčo,“ zuřila a sápala se po ní.

Musel jsem se jí rychle zbavit

,,Nech ji. To je moje šéfová!“ snažil jsem se zasáhnout a pomáhal Romaně ze země. ,,Moc se omlouvám. To je moje přítelkyně Nikola. Teda, byla,“ dodal jsem a otočil se k ní. ,,Je konec. Jsi fakt magor. Zajdi si k psychiatrovi. Mezi námi je konec,“ vychrlil jsem na ni vzteky a ona začala prosit. ,,Já tě miluju. Nesnesu, když na tebe sahá jiná. Odpusť,“ žadonila.

Chvíli jsme se tam přeli, dokud mě Romana nezatáhla do auta. Musel jsem se jí snad stokrát omluvit. Byl to parádní trapas. Šéfová to vzala díky bohu sportovně. Nikoly jsem se nemohl několik dalších měsíců zbavit. Je k neuvěření, co s člověkem udělá žárlivost.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články