Karolína (37): Sestra mi ze msty svedla manžela. To nejhorší ale přišlo až pak

Karolína (37): Sestra mi ze msty svedla manžela. To nejhorší ale přišlo až pak
Zdroj: Pexels

Rivalita mezi sourozenci a špatné vztahy nejsou ve spoustě rodin nic neobvyklého. Paní Karolína nemůže své sestře přijít na jméno. A není se čemu divit. Svedla jí manžela, aby s ním otěhotněla.

Natálie Volfová
Natálie Volfová 25. 06. 2022 10:00

S Ladou (32) jsme si nebyly nikdy blízké. Moje sestra má hodně odlišnou povahu. V dětství a v pubertě jsme se často hádaly. Ať už šlo o to, že si bez dovolení půjčila mou řasenku, nebo si přivlastnila mé oblíbené triko.

Mám skvělou rodinu

Proto mezi námi nikdy nebyl idylický vztah. Když jsme se osamostatnily od rodičů, neměly jsme žádnou potřebu vídat se. Setkávaly jsme se především u rodičů a na různých rodinných akcích.

Až tak moc mi to nevadilo. Měla jsem svůj život. Jsem už skoro deset let vdaná a s manželem Honzou (40) máme dvě krásné děti, kterým ráda věnuji svůj čas. Navíc vedu úspěšnou firmu, proto mám v životě jiné priority, než se handrkovat se sestrou.

Svedla mi manžela

Avšak Lada to v poslední době vidí jinak. Věděla jsem, že mě nemá v lásce a je schopná udělat naprosto cokoliv. Ale to, co mi vyvedla nedávno, jen tak nepřekousnu. Když mě pozvala na kávu, věděla jsem, že to nebude přátelské posezení. Zatím se nikdy nic takového nestalo. Tak proč by se to mělo měnit teď? A měla jsem pravdu.

„Jsem těhotná,“ oznámila mi. „Otcem je Honza,“ dodala suše. Nevěřila jsem svým uším. „Můj Honza?“ zeptala jsem se udiveně. Když přitakala, ihned jsem odešla z kavárny. Potřebovala jsem vysvětlení. A jediný, kdo mi ho mohl dát, byl Honza.

Udělala to schválně

„Spali jsme spolu jenom jednou,“ řekl mi. „Byl to hrozný omyl. Náhodou jsme se potkali na konferenci, trochu se opili… Ona mi lhala, řekla, že bere antikoncepci. Sám tomu nemůžu uvěřit,“ vysvětloval mi s knedlíkem v krku.

Byla jsem z toho zničená. Honzu jsem ihned vypakovala z domu. A ještě jednou jsem si promluvila s Ladou, tentokrát už s čistší hlavou. „Proč jsi mi to udělala?“ zeptala jsem se na rovinu. „To je za to, jak si mě ponižovala, když jsme vyrůstaly. Byla jsem pro tebe jen kus hadru. Chci, abys věděla, jaký je to pocit,“ oznámila mi. A já věděla, že po tomhle ji už nikdy nechci vidět.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články