Drahé kameny pro znamení Ryb: Akvamarín je učí přijímat lásku, sugilit odhání nepříjemné situace

Drahé kameny podle znamení – Ryby: Akvamarín je učí přijímat lásku, sugilit odhání nepříjemné situace
Zdroj: Pixabay
Ametyst - fialkový kámen s příznivými účinky proti stresu a úzkosti.Granát - název tohoto minerálu pochází z latinského označení pro granátové jablko (granatum malum).Růženín - růžový kámen s jemnou texturou, který pomáhá uklidnit mysl a podporuje lásku a soucit.Safír je kámen s vysokou tvrdostí, znamená moudrost a pravdu.+ 7 fotek+ 8 fotek

Drahé kameny mají nejen nemalou finanční hodnotu, ale často bývají spojovány také s jednotlivými znameními zvěrokruhu, jejichž zrozencům dodávají sílu. Které jsou nejvhodnější pro citlivé a spravedlivé Ryby?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 04. 04. 2022 06:00

Historie mocných kamenů sahá až do doby babylonské. Jsou součástí téměř každého náboženství a lidé je také často používají jako talismany. Přinášejí štěstí, bohatství, zdraví a pozitivní energii. Drahé kameny mají schopnost absorbovat energii a následně ji vydávat. Tím dokazují svůj vztah k jednotlivým planetám sluneční soustavy a potažmo k jednotlivým znamením zvěrokruhu. Které se nejlépe hodí pro Ryby?

Drahé kameny vhodné pro Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ametyst a Ryby

Mezi kameny vhodné pro Ryby patří rozhodně ametyst. Dodává jim sebedůvěru a vede je k dokonalosti, po které uvnitř srdce hluboce touží. Ametyst je kamenem duševní pohody a rovnováhy. Tento fialový křišťál se často používá jako ozdoba nebo amulet. Má pověst uklidňujícího kamene, který pomáhá s meditací a snižuje stres. Jeho barva se může lišit od světle fialové až po tmavě fialovou.

Akvamarín a Ryby

Akvamarín je pro ně učitelem, jak přijímat lásku a pravdu, která vede ke svobodnému vyjadřování. Akvamarín pomáhá potlačit podráždění, hněv a deprese. Tento minerál učí přijímat lásku. Je to modrý kámen s jemným leskem, symbolizuje čistotu a klid.

Safír a Ryby

Safír nabádá Ryby, aby používaly zdravý rozum, a usměrňuje jejich éterickou povahu. Tento drahý kámen se vyskytuje v různých barvách, ale nejčastěji je spojován s modrou. Často se používá ve šperkařství. Traduje se, že safír má ochranné a léčivé vlastnosti.

Tyrkys a Ryby

Tyrkys probouzí intuici. Jde o modrozelený až zelený minerál, který obsahuje měď a hliník a je často používán jako drahý kámen a ozdobný kámen. Má výrazné barvy a je oblíbeným materiálem šperkařů.

Granát a Ryby

Tmavý granát toto vodní znamení zvěrokruhu posiluje a pohání je k dosažení jejich cílů. Granát podporuje sexualitu, vášeň a fantazii. Jde o kámen energie a radosti. Jde o drahokam sytě červené barvy. České granáty se u nás těží na dvou místech - v Podkrkonoší a Českém středohoří.

Fluorit a Ryby

Fialový fluorit využijete při studiu či náročném úkolu, podporuje totiž koncentraci. Fluorit, známý pro svou širokou škálu barev a krásnou fluorescenci v ultrafialovém světle, je minerál ceněný sběrateli a používaný při výrobě některých druhů skla a smaltů.

Achát a Ryby

Modrý krajkový achát dokáže tlumit negativní vlny energie ostatních. Achát posiluje kladný vztah k financím. Je to minerál, který se vyskytuje v různých barvách a vzorech. Jeho vrstevnatá struktura dává vzniknout charakteristickým proužkům a kruhovým vzorům. Často se používá ve špercích a dekorativních předmětech. Je známý pro své uklidňující vlastnosti. Říká se, že dovede navodit harmonii těla i mysli.

Křišťál a Ryby

Chybu neuděláte ani s křišťálem, který funguje na soustředění a zesiluje ostatní minerály. Pojem křišťál může označovat různé kameny, které se zformovaly do geometrického obrazce, jako je například křemen, který je ceněn jak pro svou krásu, tak pro své potenciální léčivé vlastnosti.

Další kameny pro Ryby

Sugilit by měl odhánět nepříjemné situace a vede Ryby k odvaze a vytrvalosti. Mezi další vhodné kameny pro Ryby patří almadin, růženín (podporuje vnitřní harmonii), modrý opál či měsíční kámen. Angelit Rybám pomáhá vybudovat soulad fyzického a duchovního světa.

Charakteristika znamení Ryb: Jsou to emotivní bytosti

Ryby jsou senzitivní bytosti, které ke svému životu potřebují podporu druhých. Neumějí žít ve lži, mají silné sociální cítění a dbají na spravedlnost. Rády pomáhají druhým, někdy jsou však až příliš přecitlivělé a mnoho věcí si berou osobně. Často umí poradit lépe ostatním než sobě a málo se starají o své zdraví. Mají sklon k závislostem, a to hlavně k tabáku a alkoholu.

Neumí být lstivé. Mají silně vyvinutou intuici a působí křehce. Lehce je něco urazí a křivdu si pamatují opravdu dlouho. Jsou nesmírně žárlivé. Na druhou stranu se umí přizpůsobit jakékoliv situaci a chvilkový nekomfort jim nedělá problém. Většinou si zatěžují hlavu myšlenkami, co všechno mohou pokazit. Často mají pocit, že ostatní mají v životě daleko víc štěstí.

Zdroje informací:

Svetmineralu.cz

Eppi.cz

Koralky.cz

Naj.co.uk

Melorra.com

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články