Jak na dokonalé obočí? Jednoduchý trik známých krásek vám zvedne sebevědomí

Jak na dokonalé obočí? Jednoduchý trik známých krásek vám zvedne sebevědomí
Zdroj: Freepik
Jak na dokonalé obočí? Jednoduchý trik známých krásek vám zvedne sebevědomíJak na dokonalé obočí? Jednoduchý trik známých krásek vám zvedne sebevědomíJak na dokonalé obočí? Jednoduchý trik známých krásek vám zvedne sebevědomíJak na dokonalé obočí? Jednoduchý trik známých krásek vám zvedne sebevědomí+ 2 fotky+ 3 fotky

Ne všem ženám příroda nadělila krásně klenuté a husté obočí. Pokud i vy patříte mezi tyto nešťastnice, nezoufejte. Existuje velmi, ale velmi snadný způsob, jak na nepřízeň osudu vyzrát!

Tereza Švandová
Tereza Švandová 26. 05. 2021 09:00

O co jde? Celý trik spočívá v dočasném tetování, které je poměrně novým trendem v oblasti líčení. Není žádným tajemstvím, že k němu tu a tam sáhnou i tak věhlasné krásky, jako zpěvačky Rihanna nebo Lady Gaga.

Slupovací laky na nehty nebo nalepovací řasy už možná znáte, ale věděli jste, že existuje i dočasné tetování na obočí?

Jak dočasné tetování správně aplikovat

O návod na správné nanesení prozatímního obočí se s webem goodto.com podělila influencerka Mrs Hinch. Instagramová hvězda si sice založila kariéru na uklízecích tipech, ale cizí jí není ani kosmetika.

Pokud vás unavuje se každé ráno piplat s obočím, má pro vás jednoduchou radu. Pořiďte si dočasné tetování. Proces nanesení je snadný. Papírek s tetováním přiložíte na přesně určené místo (viz návod), přitisknete například mokrým kapesníkem a chvilku podržíte. Poté papírek sloupnete a máte hotovo. Cena sady devíti tetování na obočí vyjde na cca 149 Kč. Jeden pár obočí vydrží až 14 dní.

Poněkud složitější než nanášení obočí je jeho odstraňování. K tomu podle Mrs Hinch budete potřebovat izolepu. Hodně štěstí!

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články