3 nejstylovější barvy na nehty pro jaro 2021: Podle manikérek celebrit vedou žvýkačková, mentolová a retro zelená

3 nejstylovější barvy na nehty pro jaro 2021: Podle manikérek celebrit vedou žvýkačková, mentolová a retro zelená
Zdroj: Freepik
Tasha NEW, č. 58. 55 KčI'm Sooo Swamped! OPI. 145 KčDermacol Neon, 32 Neon Green. 47 KčThis Cost Me a Mint, OPI. 290 Kč+ 5 fotek+ 6 fotek

Jaro je v rozpuku a s ním i naše touha vyzkoušet něco nového. Týká se to i laků na nehty. Letos budou podle odborníků na krásu obzvláště trendy následující tři barvy.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 19. 05. 2021 09:00

Změna barvy laku na nehty je nejsnazší a nejrychlejší cestou, jak vylepšit svůj vzhled. Zatímco zima přála spíše decentnějším a tmavším odstínům, na jaře se do popředí derou tóny světlé a poutavé. Tyto tři letos obzvlášť frčí!

Retro zelená

Manikérka Hang Nguyen, která se pravidelně stará například o nehty herečky Isly Fisher, má ohledně trendu pro letošní jaro jasno. "Můj favorit je zelený odstín se žlutými podtóny inspirovaný 70. léty. Věřím, že ho brzy uvidíme opravdu všude," poukázala Nguyen.

Svěží mentolová

Jiná hvězdná manikérka Mazz Hanna, jež má na svědomí vzhled nehtů takových hvězd, jako je Julia Roberts či Nicole Richie, sází na jinou barvu. "Mentolová je už nějaký čas trendy, ale jaro 2021 jí opravdu fandí," míní Hanna. "Je nadčasová, nosí se v každém ročním období a hodí se ke každé pokožce. Druhý letošní trend pak přeje bezbarvému laku, s nímž nehty vypadají naprosto přirozeně," dodává manikérka.

Žvýkačková růžová

Poslední stylovou barvou pro letošní jaro bude žvýkačková růžová. Alespoň to tvrdí manikérka Queenie Nguyen, která na své dílo upozornila prostřednictvím žlutých nehtů herečky Saoirse Ronan na loňských Cenách americké filmové kritiky. "Letošní jaro přeje jasným a odvážným barvám. Skvělou volbou tak bude žvýkačková růžová. Je zábavná a skvěle kontrastuje s tmavými zimními barvami," vysvětlila.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články