Vladimír (55): Rodiče partnerky mě nesnášejí. Když otěhotněla, řekli něco otřesného

Vladimír (55): Rodiče partnerky mě nesnášejí. Když otěhotněla, řekli něco otřesného
Zdroj: Freepik

Vladimír si našel o 20 let mladší přítelkyni. Žijí spolu už pět let, ale její rodiče stále nepřenesli přes srdce, že jejich dcera randí se starším mužem. Když jim Kamila oznámila, že je těhotná, dočkala se šílené reakce.

Natálie Volfová
Natálie Volfová 19. 04. 2021 16:30

S Kamilou jsme se seznámili v obchodě, byla to láska na první pohled. Vypadala nádherně, nikdy bych si nemyslel, že by se do mě mohla zamilovat. Přesto jsem ji oslovil. Byl jsem již dlouhou dobu rozvedený a vztahy se mi od té doby vyhýbaly obloukem.

Jedinou kaňka na našem vztahu jsou její rodiče

Ale s Kamilou mi to vyšlo. Po setkání v obchodě jsem ji pozval na schůzku a k mému překvapení souhlasila. Od té doby jsme spolu. Máme společné zájmy, baví nás literatura, dobré filmy i vynikající víno. K tomu, abychom byli šťastní, nepotřebujeme luxusní dovolené ani dobrodružství. Úplně nám stačí klid domova. Někteří lidé by mohli říct, že jsme nudní, ale nám to takto vyhovuje. Dokazuje to i fakt, že jsme spolu přes pět let.

Po několika společně strávených měsících jsme se s Kamilou sestěhovali. Ona měla menší byt, tak jsme začali bydlet u mě. Byl jsem velmi spokojený. Stále jsem Kamilu bláznivě miloval a na společně strávený čas se moc těšil.

Jedinou nepříjemností byl přístup jejích rodičů k našemu vztahu. Nikdy mě pořádně nepřijali. Byl jsem starší chlap, co oblbnul jejich milovanou holčičku. Je jasné, že si museli myslet, že Kamila má na lepšího, a hlavně na mladšího. Jejich nechuť ke mně určitě zapříčinil i fakt, že je Kamila jedináček, takže ji rodiče mají tendenci chránit.

Radostnou novinku nepřijali vůbec dobře

Po pěti letech vztahu jsme se mohli pochlubit radostnou novinou. Po několikaměsíčním snažení se Kamile povedlo otěhotnět. Je v sedmém měsíci a oba se na miminko moc těšíme. Přestavujeme mu pokojíček a chodíme na těhotenské kurzy. Jelikož se jedná o moje první dítě, jsem z toho trochu nervózní. Přesto vím jistě, že jsem udělal správně, když jsem se rozhodl otevřít novou kapitolu svého života.

Jediní, kdo naši radost z budoucího potomka nesdílejí, jsou Kamilini rodiče. Už jejich reakce na oznámení těhotenství byla strašná. Když jsme jim to řekli, otočili se na Kamilu a prohlásili: „Víš, že si teď definitivně zničíš život, když s ním budeš mít dítě?“ Po vyslechnutí tohoto komentáře jsem odjel a s jejími rodiči se neviděl přes čtyři měsíce, přesto doufám, že se naše vztahy zlepší a přijmou mě. Nechci, aby moje dítě vyrůstalo v rozvrácené rodině.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články