3 znamení zvěrokruhu, která čeká nejbáječnější léto 2021

3 znamení zvěrokruhu, která čeká nejbáječnější léto 2021
Zdroj: Freepik

Život by byl mnohem jednodušší, kdyby existoval zaručený recept na úspěch a štěstí. Jenže ten ještě nikdo nevynalezl. Přesto nemusíte smutnit. Existují tři znamení zvěrokruhu, kterým hvězdy předpovídají opravdu vydařené léto!

Jana Pospíšilová
Jana Pospíšilová 07. 06. 2021 16:00

Každý definuje štěstí jinak. Znamená pro vás bohatství a úspěch? Nebo jste šťastní, jen když si užíváte svobody a cestování? Ať tak, či onak, tato znamení zvěrokruhu mají před sebou skvělé léto!

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Štír nerad odhaluje svá tajemství a udržuje si určitý odstup. Kvůli tomu se často cítí osamělý. O to lepší zprávou je, že Štírům připravily hvězdy na léto velké štěstí!

Ke konci roku 2020 se zrozenci v tomto znamení cítili prázdní a vyčerpaní, ale kdo v této nelehké době ne? Toto léto bude výjimečné a mohlo by jim přinést štěstí v lásce. Proto, milí Štíři, využijte této intenzivní fáze a chyťte štěstí za pačesy!

Váhy (24. 9. - 23. 10.)

Vyrovnaní, vyklidnění a diplomatičtí? Takto by se dali charakterizovat lidé narození ve znamení Vah. Kvůli povaze je pro ně často obtížné se rozhodnout. A to zvláště tehdy, když nastanou v jejich životě problémy.

Letos v létě ale čeká Váhy velká změna! Mohou se směle vrhnout na velké plány, které pak snadno zrealizují. Podle horoskopu udělají v létě Váhy rozhodnutí, která měly učinit už dávno.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Kozoroh má obvykle vše dobře naplánované a strategicky promyšlené. Jeho mysl je zkrátka zaměřená na úspěch. A letošní léto se pro něj ponese ve znamení velkého štěstí.

Kozorozi se mohou konečně bez obav uvolnit. I bez propracovaného plánu půjde vše podle jejich představ. Jen by si měli více důvěřovat. V práci i v lásce čekají toto znamení šťastné chvíle a životem prochází s velkou lehkostí.

Zdroj informací:

harpersbazaar.de

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články