3 znamení zvěrokruhu, která milují typickou českou kuchyni

3 znamení zvěrokruhu, která milují typickou českou kuchyni
Zdroj: Freepik

Potrpíte si na exotické chutě, nebo dáváte přednost klasikám české kuchyně? Podívejte se, která znamení zvěrokruhu dají za každých okolností přednost knedlíku s omáčkou!

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 14. 06. 2021 07:00

Následující lidé si nepotrpí na experimenty. Neznámě chutě je nijak zvlášť nelákají a zkrátka se drží toho, na co byli celý život zvyklí. A to je klasická česká kuchyně.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Občas mají experimentální období, ale na českou kuchyni nedají dopustit. Pokud jsou v restauraci, často si z celého jídelníčku vyberou svíčkovou.

Poznají, když je dobře připravená a nebojí se to nahlas říct. Jsou to zkrátka labužníci! Ačkoliv obdivují exotická jídla, málokdy se v Indonésii vydají do ulic a ochutnají místní speciality. Pokud nevědí, co na talíři je, nesní to.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Jelikož nejsou příliš vášnivými cestovateli, ani na exotickou kuchyni si nepotrpí. Naopak ženy ve znamení Vah jsou ty, které vaří domácí knedlíky a pečou vlastní chléb.

Potrpí si na opečovávanou domácnost, k čemuž podle nich vydatná kuchyně prostě patří. Váhy nejsou otevřené zkoušení nových chutí, to přenechávají druhým. Naopak se drží toho, co dobře znají. Ostatně, mají to tak i v životě.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Stejně jako u Vah, teplo rodinného krbu mají bezesporu spojené s dobrou kuchyní. Rádi o své partnery pečují. Pečou klidně každý víkend, ale musí vědět, že to někdo bude jíst.

Jak jim nepřichází z druhé strany uznání za jejich kuchařský um, jednají velmi afektovaně a jsou schopni se do minuty urazit. Tak nezapomeňte! Vždy všechno Kozorohům chválit.

Zdroj informací:

spoonuniversity.com

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články