3 znamení zvěrokruhu, která nad vším tak hluboce dumají, až je to na škodu

3 znamení zvěrokruhu, která nad vším tak hluboce dumají, až je to na škodu
Zdroj: Pixabay.com

Někteří z nás dovedou dlouhé hodiny přemýšlet, aby nakonec vykoumali něco, k čemu původně vůbec dojít nechtěli. Poznáváte se v tom? A víte, která znamení zvěrokruhu to mají stejně?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 15. 06. 2021 07:00

Následující lidé tráví dlouhé hodiny přemýšlením o životě nebo událostech. Často jim to komplikuje vztahy, protože jejich blízcí zpravidla nechápou, co dotyční pořád řeší. O kom konkrétně je řeč?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Dlouze přemýšlejí o životě, až nakonec přijdou na to, že je vše úplně špatně. Jsou největšími kritiky. A to jak ostatních, tak svoji. Mají na sebe přemrštěné nároky, kterým mnohdy nezvládají dostát.

Upadají pak do deprese, že jejich život není takový, o jaký Vesmír požádali. Čím více padají na dno, tím se mají za větší smolaře. Vodnář může být nejlepší životní partner. Nebo nejhorší. Záleží na tom, o čem zrovna přemýšlí.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Tolik přemýšlejí, až je nikdo nepochopí. Jejich myšlenkové pochody jsou na hony vzdálené všemu, co vás jen napadne. Sami sebe často vidí velmi nízko, nevěří si. Od toho se odvíjí jejich věčné přemýšlení, domněnky a podezírání všech kolem.

Ryba je v myšlení tak dokonalá, že dokáže vymyslet nevěru z jednoho pozdního příchodu. A za svým názorem si bude bezmezně stát. Nehloubá hodiny, aby přišla na smysl života. Hledá chybu svou nebo ostatních.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Tisíce hodin přemýšlejí nad tím, proč jsou na ně všichni zlí a co špatného vlastně udělali. A ano, je skutečně jedno, zda se jim opravdu něco stalo. Vidí sami v sobě spasitele všech.

Nikdo je nechápe, nikdo jim nerozumí - a to se Váhy přeci tolik snaží! Vlastní chyby si přiznat neumějí, ale zvládnou perfektně vymyslet, jak vám dokážou tu vaši. Váhy bývají pro druhé obtížně uchopitelné. Nemluví totiž navenek tak, jak uvnitř přemýšlejí.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články