3 znamení zvěrokruhu, která se jen tak něčeho nezaleknou a vyřeší každý problém

3 znamení zvěrokruhu, která se jen tak něčeho nezaleknou a vyřeší každý problém
Zdroj: Shutterstock

Podívejte se, která znamení zvěrokruhu dokážou levou zadní překlenout všechny nesnáze. Patříte mezi ně i vy?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 11. 10. 2021 07:00

Tito lidé si lehce poradí s každým problémem a právem za to sklízejí obdiv a uznání. Své bližní dovedou podržet a i když je něco zaskočí, nenechají se nadlouho vyvést z rovnováhy. O kom je řeč?

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Jsou odvážní a velkorysí, často tak získávají spřízněné duše pro to, co zrovna řeší. Umějí zmanipulovat ostatní a přesvědčit je, že se bez jejich pomoci neobejdou. Často to dělají proto, aby se sami nevysilovali. Ve skutečnosti jsou totiž Býci neuvěřitelně silné osobnosti, které se umějí poprat s jakoukoliv překážkou.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Lvi tu nesmějí chybět. Jsou odvážní, vůdčí a asertivní. Cokoliv se jim postaví do cesty, zvládnou jako největší hrdinové. Mají v sobě něco speciálního, co jim dává vůli překonat veškeré překážky. Jsou zbožňovaní okolím, proto často získávají podporu pro svá řešení. Lev je rodinný typ a právě on bývá tou zdí, o niž se ostatní rádi opřou.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Ačkoliv dává život Štírům často na frak, nikdy neustoupí ani o krok. Umějí se poprat se vším, co je třeba zvládnout. I pokud jde o těžší úkoly a rozhodnutí, Štíři jsou často pro své okolí vzorem. Sklízejí obdiv a uznání. Je z nich cítit přirozená sebejistota a rozhodnost. Nezaleknou se žádného problému.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články