3 znamení zvěrokruhu, kterým nová pracovní nabídka přinese v březnu 2022 finanční hojnost

3 znamení zvěrokruhu, kterým nová pracovní nabídka přinese v březnu 2022 finanční hojnost
Zdroj: Pixabay

Finance budou na jaře aktuálním tématem pro každého z nás. Podívejte se na ta znamení zvěrokruhu, kterým se zadaří už v březnu 2022 a nová pracovní nabídka jim přinese do života velkou změnu. Jste mezi nimi?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 03. 03. 2022 06:00

Pomalu přichází jaro, které vždy nabízí prostor pro změnu. Nejen jarní detoxy nás nutí zamyslet se nad způsobem našeho života, v březnu budeme také intenzivně řešit finance. Podívejte se na ta znamení zvěrokruhu, která čeká velká změna. Ani vy ostatní se však nemusíte obávat, že by se na vás nedostalo. Naopak vás hvězdy vybízejí, abyste nepřestávali pracovat na změně. Vesmír přeje každému, kdo se nebojí vykročit za svými sny.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Finanční hojnost, kterou si dlouhodobě vizualizujete, k vám právě teď přichází. Už se nemusíte obávat, že budete pociťovat nedostatek. Vše, co jste chtěli, je pro vás nachystáno. Oddejte se tomu, co přichází. Pocítíte klid a vděk. V březnu vás čeká jedno splněné přání za druhým. Až někdy nebudete věřit, že se něco takového opravdu děje.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Vaše nová pracovní nabídka bude spočívat v započetí projektu, na který se už dlouho chystáte. Právě v březnu získáte odvahu učinit to, čeho jste se dlouho obávali. Není však čas na schovávání se v koutě, život na nikoho nečeká. Už vám toho nevyšlo tolik, že o sobě občas pochybujete. Někdy je však třeba projít trnitou cestou, než spatříte Slunce. Buďte na něj připraveni, vysvitne brzy.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Hvězdy už vám na začátku roku predikovaly povýšení, které bude podmíněno odchodem jednoho z vašich kolegů. To vám přinese velkou finanční částku, kterou uvítáte s otevřenou náručí. V posledních týdnech s penězi příliš nevycházíte a ovládá vás nervozita. Pokud však na nedostatek intenzivně myslíte, Vesmír vám ho do života vrací stále dokola. Změňte své myšlení, ostatní přijde samo.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články