Nedělní úplněk v Blížencích: Dodá sílu k odpuštění a ovlivní hlavně tato 3 znamení zvěrokruhu

Nedělní úplněk v Blížencích: Dodá sílu k odpuštění a ovlivní hlavně tato 3 znamení zvěrokruhu
Zdroj: Unsplash

V neděli nastane magický úplněk v Blížencích. Komu přinese vytoužený klid a která znamení zvěrokruhu ovlivní nejvíc?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 18. 12. 2021 15:00

V neděli 19. 12. 2021 v 5:35 přichází poslední letošní úplněk, tentokrát ve znamení Blíženců. Bude přímo magický, ukončí nedořešené a otevře dveře pro mnohé z vás. Ovlivní zejména horní končetiny, pozor byste si tak měli dát na paže a úrazy zápěstí. Jelikož bude ovlivněna i dýchací soustava, na pozoru by se měli mít zejména kuřáci.

Najdete v sobě sílu odpustit sami sobě

Pokud čekáte na znamení Vesmíru, tento úplněk přinese velmi silnou energii, která bude přát změnám a zásadním rozhodnutím. Vnímejte signály kolem sebe, napovědí vám. Konečně uvěříte, že je zde pro vás přichystaná cesta. Najdete na ní to, co si v životě máte prožít. Vede k těm nejlepším možným zítřkům, které si jen dokážete vizualizovat.

Necháte být ten obrovský vztek, který jste v sobě chovali dlouhé týdny, a konečně odpustíte sami sobě. Je mnoho situací, kdy jste se mohli zachovat lépe a možná jste si celou tu dobu přáli vrátit čas. Konečně však doceníte, že i ty špatné zkušenosti vás formovaly a přinesly do vašeho života to, co tam má být. Jen díky nim jste teď tam, kde jste.

Úplněk podpoří vaše předsevzetí

Ačkoliv se můžete v posledních dnech cítit podráždění, úplněk vás hodí zpět do pohody a naladí vás na přicházející svátky. Naopak pocítíte chuť se snažit o to, na co jste dosud neměli odvahu. Hvězdy vám přejí. Nejvíce se bude v tomto období dařit právě Blížencům, Střelcům a Vodnářům.

Pokud plánujete na nový rok velká předsevzetí, je vhodné s nimi začít už teď, při úplňku. Jeho magická síla vám pomůže je dodržet.

Nezapomeňte, že se tradičně během této fáze Měsíce nedoporučují žádné lékařské zákroky. Nepřesazujte květiny, ale čerpejte sílu z přírody.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články