Květný úplněk ve Štíru přichází: Třem šťastným znamením zvěrokruhu přináší zajímavé zprávy

Květný úplněk ve Štíru přichází: Třem šťastným znamením zvěrokruhu přináší zajímavé zprávy
Zdroj: Freepik

Květný úplněk, kterému se někdy přezdívá i Květinový úplněk, nastává v pátek 5. května 2023 přesně v 19:33 hodin a je ve znamení Štíra. Letos ho navíc provází zatmění Měsíce. Třem znamením zvěrokruhu přináší obzvláště zajímavé zprávy!

Jana Matušková
Jana Matušková 02. 05. 2023 05:07

Přichází další úplněk roku 2023, tentokráte ve znamení Štíra. Říká se mu "květný" nebo "květinový" - podle kvetoucích květin v tomto ročním období. Toto období bude podle velkého přehledu úplňků na eXtra.cz stejně jako Štír obecně v duchu lásky, vášně a sexuality, ale také v hledání vnitřního já. A která tři znamení zvěrokruhu by měla zbystřit?

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Úplněk v květnu 2023 je pro Býky skvělým obdobím k tomu, aby se zaměřili na svůj osobní růst a sebezdokonalování. Můžete pocítit silné nutkání vymanit se ze starých vzorců a návyků, které vás brzdí. Využijte lunární energie ke spojení se svým vnitřním já a stanovte si nové cíle. V tomto období by také mohlo dojít k pozitivnímu posunu ve vašich financích, a tak buďte ve střehu a hledejte nové příležitosti. Důvěřujte vašim instinktům a nebojte se podstoupit riziko.

Na co pozor: Nezadaní Býci, kteří touží po velké lásce a jejich snem je vtipný, chytrý a hezký protějšek, by neměli sedat na vějičku hned první zajímavé osobě.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Lidem narozeným ve znamení Blíženců přinese květnový úplněk příliv tvůrčí energie. Je to vhodná doba k tomu, abyste se projevili a podělili o váš talent s ostatními. V plném proudu bude také váš společenský život, a tak tento čas využijte ke kontaktům s přáteli a blízkými. Nesmíte se ale příliš vysilovat, nezapomeňte si v případě potřeby udělat přestávku.

Na co pozor: U některých osob se projeví sklony k slabé vůli a přehnané citlivosti. Zkuste udržet nervy na uzdě, především partner by zbytečné scény mohl brát zbytečně osobně.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Ohnivým Střelcům přinese úplněk v květnu 2023 potřebu stáhnout se ze světa a strávit čas o samotě, aby se zamysleli nad svými nejniternějšími touhami a potřebami. Je to vynikající příležitost přehodnotit priority a provést nezbytné úpravy životní cesty. Je to také vhodná doba k vyřešení skrytých problémů, které mohou ovlivňovat vaši pohodu. Výsledkem bude klid a mír, který pocítíte. Pozitivně se to projeví i ve vztahu.

Na co pozor: Osud může dobrodružně laděným Střelcům přivést do života sexuálně velmi přitažlivou osobu. Dobře si rozmyslete, zda vám případný románek nezkomplikuje vztahy.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články