Erotický horoskop na víkend: Kdo se v posteli změní v tornádo, a koho bude naopak lákat romantika?

Erotický horoskop na víkend: Kdo se v posteli změní v tornádo, a koho bude naopak lákat romantika?
Zdroj: Freepik

Podívejte se, která znamení zvěrokruhu čeká tento víkend erotické dobrodružství a která pozvednou živočišné spojení na vyšší úroveň. Budete to právě vy?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 24. 09. 2021 07:00

S dalším víkendem přichází další šance na vášnivé dobrodružství! Podívejte se, kdo bude zkrátka neodolatelný a kdo vsadí na spojení duší.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Nečekejte tento víkend žádná vyznání lásky. To, o co vám půjde, bude čistě živočišné potěšení. Toužíte po odreagování a orgasmu plném energie. V posteli se změníte na tornádo, které bude snem každého protějšku.

Vaší zábavou na tento víkend bude hraní rolí. Kostýmy budou pro vás to pravé! Býci budou mít také sklony k nevěře. Potěšení tak nebudete hledat pouze u svého partnera, ale i na nejbližší párty. Pozor na to!

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Tento víkend budete doslova klamat tělem. Ačkoliv si budete držet od svého okolí trochu odstup, váš protějšek pro vás bude bezpečným útočištěm. Budete toužit hlavně po romantice a spojení na vyšší úrovni. Nepůjde vám o rychlé uspokojení, ale každý moment spojení těl si budete dosyta vychutnávat.

Vyzkoušejte tantrické masáže nebo se společně s partnerem podívejte na lechtivý film. Nažhaví vás to a výsledný zážitek bude o to lepší!

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Střelci mají za sebou pravděpodobně delší sexuální půst, kdy měli mnoho pracovních povinností. To si však tento víkend vynahradíte! Nejenže vás partner překvapí novými technikami, ale sami ho zahrnete tou nejvášnivější pozorností.

Mějte na paměti, že zásadní pro intimitu je komunikace. Využijte víkend k tomu, abyste si s partnerem při skleničce něčeho dobrého popovídali a projevili mu svou pozornost. V posteli budete mít tento víkend neuvěřitelnou výdrž!

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články