Slunce vstoupilo do znamení Ryb: Začíná období lásky a končí finanční nejistota

Slunce vstoupilo do znamení Ryb: Začíná období lásky a končí finanční nejistota
Zdroj: Pixabay

V pondělí 21. 2. 2022 začalo období Ryb! Toto citlivé znamení zvěrokruhu, které se často až obětuje pro své nejbližší, přináší mnoho dobrého. Oplývá totiž velkou fantazií, má smysl pro zodpovědnost a zakládá si na rodině.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 22. 02. 2022 06:00

Možná už vás nebaví vrtkavý Vodnář, který zkrátka neví, co chce. Ryby by nám mohly pomoci zejména v citových záležitostech. V těch totiž celému zvěrokruhu dominují. Pokud tedy toužíte vyřešit některé spory či se jen posunout s partnerem o kus dál, máte jedinečnou příležitost.

Začíná období lásky i intimity

Ryby s sebou přinášejí velkou kreativitu, která je zrozencům v tomto znamení blízká. Mají bujnou fantazii, která jim často vnukne naprosto unikátní nápad. Ne každý však umějí přivést k životu. Nechybí jim zodpovědnost a schopnost hluboce milovat. To vše se do období Ryb promítne. Přichází čas milostných změn, lásky i intimity.

Mnoho z nás zažije v ložnicích skutečnou vášeň, po které už dlouho touží. Nebojte se projevit a přichystat svému partnerovi překvapení v podobě velké náruživosti. Vyřeší se také napjaté pracovní vztahy, což jen pomůže klidnému domácí prostředí. Hádek už bylo dost, nemyslíte? Pojďme zase začít žít.

Končí finanční nejistota

Od začátku roku se o tom mluví, ale u některých znamení ještě k ničemu nedošlo. Ryby mají často špatný vztah k financím a neumějí si je udržet, vše hned utratí. To je však v tomto období vlastně výhoda - ve vzduchu visí finanční hojnost, která proudí k ostatním. Jde o tu, kterou od sebe Ryby odhánějí. Nebojte se také přijmout novou pracovní nabídku nebo přivýdělek.

Ryby mají velkou fantazii, proto nové období přeje i podnikatelským nápadům a novým uspořádáním. To, co si pro sebe přejete, je vám už skutečně nablízku. Život snů je volba. A tvrdá dřina. Buď chcete, nebo nechcete. Vše ostatní jsou výmluvy. Pokud se do toho pustíte teď, v období Ryb, máte velkou naději, že již na jaře, až nastane období Býka, budete v životě úplně jinde. Stačí vykročit.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články