3 znamení zvěrokruhu, kterým nejvíc chutná zakázané ovoce. Jste mezi nimi?

3 znamení zvěrokruhu, kterým nejvíc chutná zakázané ovoce. Jste mezi nimi?
Zdroj: Freepik

Podívejte se, kdo se nejčastěji pouští do dobrodružství, které ho může přijít pořádně draho, a stejně si nedá pokoj! Kdo řeší nevěrou problémy ve vztahu a které znamení zvěrokruhu jen hledá pohlazení pro své ego?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 02. 10. 2022 06:00

Chuť zakázaného ovoce může být omamná... Pokud si některá znamení zvěrokruhu nedají pozor, mohou se dostat do pořádné šlamastyky. Která se nejčastěji pouštějí do nebezpečného dobrodružství?

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Býčci v tom bývají tak trochu nevinně. Milují pozornost, a když se jim partner dlouhodobě nevěnuje, utíkají k někomu jinému... Většinou to nenechají zajít do fyzického kontaktu, ale noční zprávy a lechtivé fotografie pošlou rádi. Touží si užívat a těžce se jim žije vedle toho, kdo propadá každý den chmurám.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Panny potřebují být pro druhého člověka prioritou. Pokud je to jinak, lehce se seznámí jinde. Většinou najdou zalíbení v někom ze svých kolegů, protože právě v práci tráví toto znamení zvěrokruhu nejvíce času. Doma své pletky nepřiznávají, jsou ale ochotni je ihned ukončit, když se partnerský vztah zlepší byť o malý kousek. Nevěra je pro ně způsob řešení problémů.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Střelci neumí žít v dusné atmosféře, zároveň jim ale dělá problém postavit se problémům čelem. Proto lehce najdou "oběť", se kterou tráví večery dlouhým dopisováním. Je to často více romantické než sexuální, což jejich partnerům vadí ještě víc, když na to přijdou. Střelci jdou totiž na vše přes city a lehce se zamilují jinde. Neodcházejí ze vztahů ihned, ale je to pro ně jedna z alternativ. Touží po klidu a lásce, tu hledají.

Další horoskopy ➔

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články