Čerstvá držitelka Zlatého glóbu Nicole Kidman: Co stojí za její nespavostí a proč po nocích pláče?

Čerstvá držitelka Zlatého glóbu Nicole Kidman: Co stojí za její nespavostí a proč po nocích pláče?
Zdroj: showpix
S manželem Keithem Urbanem si Nicole Kidman pořídila dcery Sunday a Faith. Z předchozího manželství s Tomem Cruisem má ještě dvě adoptované děti Isabellu a Connora.Nicole Kidman patří mezi herečky s tajemným charismatem. Dokazuje to ve filmech, kde ztvárňuje komplikované ženy s bojovnou povahou.Dlouho jsme Nicole Kidman vnímali jako kudrnatou zrzku, ale herečce sluší také blonďaté vlasy, které ji přirozeně omlazují.Nicole Kidman přiznává, že výchova čtyř dětí a starost o osmdesátiletou matku si na ní vybírá svoji daň.+ 9 fotek+ 10 fotek

Americko-australská herečka Nicole Kidman (54) získala v neděli Zlatý glóbus za roli ve filmu Ricardovi. Příběh podle ní prakticky kopíruje její život. V rozhovoru pro The Guardian navíc prozradila, že poslední dobou často pláče, je melancholická a trpí nespavostí. Byla to přitom její máma, kdo jí před lety rozmluvil jít do hereckého „důchodu” a odpočívat. Rozhodla se Nicole správně?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 10. 01. 2022 10:30

Žádný přímý přenos, žádní slavní hosté, blesky fotoaparátů ani červený koberec. A to nejen kvůli pandemii koronaviru. Televize NBC letos oznámila, že udílení Glóbů vysílat nebude kvůli kontroverzím kolem nerovného rasového zastoupení v asociaci, která udílení pořádá. 

Nicole Kidman se nepovažuje za hvězdu

Ceny byly přesto rozdány a herečka Nicole Kidman ji získala za roli Lucille Ball v životopisném příběhu Ricardovi, který napsal a režíroval oceňovaný Aaron Sorkin. A je to právě charismatická australsko-americká herečka, jejíž jméno se teď nejvíce skloňuje. Ona sama se přitom za hvězdu nepovažuje.

Ten termín mě mate. Můžete to definovat?” ptá se poněkud dotčeně v posledním rozhovoru pro The Guardian. Já takový život (hvězdy - pozn. red.) nežiju. Jsem hluboce zakořeněna ve své rodině, ve svém manželství. Vychovávám čtyři děti. Jsem dcera. To je nejdůležitější. A ano, mám další věci, které se kolem mě točí, ale nejvíc mi záleží na vztazích,” zdůrazňuje.

Matka rozmluvila Nicole Kidman konec kariéry

Když Kidman ve svých 40 letech porodila dceru, zjistila, že filmová branže není pro matky příliš pohostinná a rozhodla se odejít do důchodu. Jak tedy ona sama říká: „Mít dítě a sedět na farmě.” Není se čemu divit. Před kamerou stála od svých čtrnácti let prakticky denně.

Byla to ale její matka, kdo ji podnítil začít znovu natáčet. Byla jsem přesvědčená, že umím pěstovat zeleninu, být doma a být tak spokojená, ale máma na mě dost tlačila. Přátelé také,“ ozřejmuje herečka, proč se rozhodla do nekonečného kolotoče zábavního průmyslu znovu naskočit.

Často se budí ve tři hodiny ráno a nemůže spát

Žádné pozlátko ale v životě stárnoucí filmové hvězdy nečekejte. Kvůli přepracování, péči o osmdesátiletou matku, manžela a čtyři děti, navíc v kontextu s pandemickou situací ve světě, se jí špatně spí a často pláče. Ve tři hodiny ráno je prý schopna začít googlit, nebo jen ležet vedle manžela a rozjímat.

Pláč se Nicole Kidman před okolím snaží tajit

Přiznává také, že pandemie covidu ji nutí více přemýšlet o osudech lidí v nemocnicích, což ji častokrát přivádí ke chmurným myšlenkám. Slzy ostatně potlačuje i při rozhovoru. „Držet se za ruce, to nám nedávno vzali, že? Přitom je na tom něco neuvěřitelně krásného. Promiňte, jen mě rozplakalo, že nám to vzali. Lidem v nemocnicích není umožněno, aby je blízcí v posledních chvílích drželi za ruce. Já… to nevydržím,” štká herečka a potvrzuje tak, že pláče často, ačkoli se to před okolím snaží tajit.

Zdroje informací:

Theguardian.com

Abc.net.au

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články