9 nejšílenějších outfitů Megan Fox a Machine Gun Kellyho: Měli byste odvahu je obléknout?

9 nejšílenějších outfitů Megan Fox a Machine Gun Kellyho: Měli byste odvahu je obléknout?
Zdroj: Profimedia
12. září 2021 - Na dvojrande s kamarády Kourtney Kardashian a Travisem Barkerem oblékl Kelly fialový oblek Valentino Haute Couture, zatímco Megan se představila v minišatech Dolce&Gabbana.12. září 2021 - Ikonické outfity předvedli Fox a Kelly na letošních Video Music Awards. Herečka byla super sexy v průhledných šatech Mugler, díky nimž mohl každý ocenit výběr jejího spodního prádla. Zastínit ji nedokázal ani přítel v zářivě rudém obleku Dolce&Gabbana.22. listopadu 2020 - Na American Music Awards oblékla herečka smaragdové minišaty Azzi&Osta, muzikant pak bílý oblek Balmain.
Megan v šatech Mugler, botách Jimmy Choo a manikúrou korespondující s partnerovým lookem.+ 5 fotek+ 6 fotek

Jsou originální, proklatě sexy a v davu se rozhodně neztratí. Když do společnosti vyrazí herečka Megan Fox (35) se svým partnerem, raperem Machine Gun Kellym (31), vždycky to stojí zato. Pár na sebe poutá pozornost extravagantním oblečením, které zejména v případě Megan často víc odhaluje, než skrývá. Pojďte se s námi podívat na devítku nejztřeštěnějších outfitů slavné dvojice.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 14. 12. 2021 09:00

Už v červnu roku 2020, kdy spolu začali oficiálně randit, dali Fox a Kelly jasně najevo, že móda je jednou z jejich priorit. Umějí se perfektně sladit, včetně laku na nehty, a na červeném koberci nezřídka dávají na odiv extravagantní outfity i svá těla. Díky tomu se z nich stal jeden z nejikoničtějších párů showbyznysu.

Fox se přizpůsobila vkusu partnera

Ač herečka má, co se týče oblečení, vlastní vkus (miluje průsvitné šaty, nemravně kraťoučké sukně a hluboké výstřihy), je to podle ní právě muzikant, kdo určuje oblečení pro oficiální příležitosti. "Záleží, co si vezme na sebe, a on si vždycky vybere něco naprosto šíleného. Můj výběr je tedy výrazně ovlivněný tím, co zrovna vytáhne ze skříně," prozradila trojnásobná máma listu New York Post.

Na květnových Hudebních cenách iHeartRadia tak Megan Fox v barbínovsky růžovém overalu Mach&Mach dokonale ladila s Kellyho motýlí broží a manikúrou Smith&Cult.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Megan Fox (@_.meganfox)

Průsvitné šaty a červený overal

Ne vždy ale u nich doma vládne muž. Na letošních MTV Video Music Awards muzikant prozradil, že tentokrát svěřil taktovku své drahé polovičce. "Normálně je to padesát na padesát, tentokrát vybírala outfity Megan. A já mám to potěšení mít ji celý večer po svém boku. Je totiž nesmírně krásná," rozplýval se.

Megan se opravdu přehlédnout nedala. Na sobě měla průhledné šaty od Muglera, pod kterými byla jasně vidět podprsenka a tanga. Outfit pak korunovala botami Jimmy Choo. Kelly se vedle ní rozhodně neztratil v nepřehlédnutelném rudém obleku Dolce&Gabbana a třpytivými ozdobami vysázenými podél lícní kosti a spodní čelisti.

Černý jazyk jako součást outfitu

Kelly se experimentování rozhodně nebojí. Pro letošní Billboard Awards si například nabarvil jazyk načerno a při každé příležitosti ho na všechny vyplazoval. Outfit pak doladil černobíle kostičkovanými nehty. Fox pro tuto příležitost zvolila jednoduchou francouzskou manikúru a černé šaty Mugler.

Nejen tyto, ale i další bláznivé či sexy outfity si můžete prohlédnout v naší fotogalerii.

Zdroj informací:

USmagazine.com

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články