Anežka (31): Odkopla jsem nejlepšího chlapa pod sluncem. Teď randí s mojí kamarádkou

Anežka (31): Odkopla jsem nejlepšího chlapa pod sluncem. Teď randí s mojí kamarádkou
Zdroj: Freepik

Anežka lituje dne, kdy se rozešla s tím nejlepším mužem, kterého kdy poznala. Nechtěla se tehdy vázat, a tak mu dala kopačky. Její bývalý přítel teď chodí s její nejlepší kamarádkou. Díky tomu Anežce došlo, jak byla hloupá, když ho pustila k vodě.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 21. 05. 2021 13:00

S Jančou se známe bezmála jedenáct let. Každá z nás je úplně jiná, ale možná právě proto se tak skvěle doplňujeme. Nikdy jsem na ni neměla potřebu žárlit, až teď v posledních letech.

Nechtěla jsem se vázat

Zatímco já jsem společenská a bezprostřední, Jana je stydlín první třídy. Největší problém má s muži. Vždy se velmi ostýchala, aby se s nějakým seznámila. Já střídala jednoho za druhým a ona pořád čekala na prince na bílém koni. Svého času jsem jí vlastně i dost pomáhala, aby se přestala tolik stydět. Je pravdou, že není zrovna typická kráska, ale uvnitř je to hodný člověk.

Já jsem ve vztahu nikdy nevydržela déle než tři měsíce. Vždycky mě zachvátila panika, že se ještě nechci usadit. Jana už myslela na děti a já si užívala svobody. Když jsem se seznámila s Daliborem (33), něco bylo jinak. Byl na mě moc hodný a myslím, že mě měl vážně rád. A to nejen pro moji dokonalou postavu a velká prsa.

Byl pozorný, choval se ke mně s úctou. Snesl by mi modré z nebe. Jana mi to tehdy přála. Jednou i pronesla osudnou větu: ,,Ne, že ho za tři měsíce hodíš přes palubu, jak je tvým zvykem. Dalibor není jako ti ostatní, které jsi poznala. Jeho se drž.“ S Daliborem jsem si užila krásného půl roku. Ten vztah byl skutečně jiný než ty předchozí.

Kamarádka začala randit s mým ex

Jakmile jsem ale cítila, že náš vztah bere vážně a začíná mluvit o rodině, lekla jsem se. Nebylo nic jednoduššího než utéct. Bez bližšího vysvětlení jsem se s ním rozešla. Zkoušel to ještě pár týdnů, než pochopil, že je konec. Já se rychle otrkala a začala se poohlížet jinde. Nebyl problém najít jiného obětního beránka pro moje povyražení.

Jednou mi Jana zavolala kvůli něčemu nečekanému. ,,Potkala jsem Dalibora ve městě. Pozval mě na rande. Vadilo by ti, kdybych s ním šla?“ otázala se. Bez problémů jsem jí to odkývala. Myslela jsem si, že se mě Dalibor snaží přes Janu získat zpět. Jejich rande jsem proto nijak zvlášť neprožívala. ,,Chce se mstít,“ utěšovala jsem svého brouka v hlavě.

Neměla jsem ponětí, že mezi nimi vzniká vztah. Z jednoho rande jich bylo najednou nespočet. Jana už na mě neměla čas. Byla pořád s Daliborem. Když už se mi ozvala, básnila o něm, jak je skvělý. ,,Jsem ráda, že jsi ho pustila k vodě. Je to ten nejlepší chlap pod sluncem. Děkuju,“ řekla mi jednou. Začalo mi to vrtat hlavou. Oni dva už půl roku tvořili pár a já byla pořád sama.

Svoji šanci na skvělého chlapa jsem propásla

Měla jsem vždy jen nějaké rychlovky, které mě ale přestávaly uspokojovat. Věk udělal svoje a já začala dychtit po trvalém vztahu. Dokonce i já, která vždycky byla proti dětem, jsem si je moc přála. Najednou byl ale problém najít slušného chlapa. Ovšem Jana, ta jen kvetla. Na první pohled bylo jasné, jak je zamilovaná.

Jednou mě pozvali na společnou večeři. Seděla jsem s nimi u stolu a došlo mi, jak hloupá jsem byla, když jsem Dalibora odkopla. Byl to vážně ten nejlepší chlap pod sluncem. Čas plynul. Já jsem pořád sama a Jana chystá svatbu. Nedá se ani popsat, jak na ni žárlím a ve své podstatě jí to nepřeji. Dalibor měl být totiž můj. Kdybych nebyla blbá.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články