Navštívili jsme vyhlášenou fashion čtvrť Říma. Jaké poklady a luxusní butiky Via dei Condotti ukrývá?

Navštívili jsme vyhlášenou fashion čtvrť Říma. Jaké poklady a luxusní butiky Via dei Condotti ukrývá?
Zdroj: Dana Klementová/koláž Lifee.cz
Luxusní značka Tod's, která se zaměřuje především na výrobu obuvi a dalšího koženého zboží, nesmí v ulicích Říma rozhodně chybět.Nadčasová dámská kabelka v oranžovém odstínu. Tod's, 25 704 KčZnačka MAX&Co. je součástí skupiny Max Mara Fashion Group a nabízí klientům to nejlepší z italské módy. I tento butik tak můžete během toulek Římem navštívit. Ikonický kabát z čisté vlny s tygří podšívkou ve fuchsiovém odstínu. MAX&Co., 12 000 Kč.+ 9 fotek+ 10 fotek

Milujete nákupy luxusních módních kousků? Vydejte se do Říma, kde na vás čeká jeden značkový obchod vedle druhého. Do mekky fashion butiků jsem zavítala osobně a mám pro vás pár tipů, které proslulé ulice stojí za pozornost. A uniknout byste si samozřejmě neměli nechat ani nedaleké Španělské schody.

Dana Klementová
Dana Klementová 23. 02. 2022 14:30

Ne nadarmo je Řím italskou mekkou módy. Luxusních obchodů tu na vás čeká vskutku požehnaně. Pokud se sem ovšem vydáte, bude vás to něco stát. Kabelku za pár stovek zde opravdu nepořídíte. 

Via dei Condotti a Španělské schody

Pokud tedy ráda utrácíte za stylové kousky, okázalé šperky a luxusní boty, neztrácejte čas a vydejte se do Říma. Jen málokde totiž najdete tak velkou koncentraci luxusních obchodů na jednom místě. 

Při návštěvě Říma jsem se zaměřila především na ulici Via dei Condotti, která již od antiky patří k nejfrekventovanějším tepnám italské metropole. V současnosti je pěší zónou, začíná u Španělských schodů na Piazza di Spagna a končí na křižovatce s ulicí Via del Corso.

Kromě návštěvy luxusních butiků tak zároveň můžete obdivovat jednu z nejslavnějších turistických atrakcí v Římě, kam denně proudí davy turistů. Majestátní Španělské schody stojí za návštěvu obzvláště ve večerních hodinách, kdy zde díky turistům i místním vzniká nezaměnitelná atmosféra. Jestliže se naopak chcete velkému množství lidí vyhnout, vydejte se k této barokní památce v brzkých ranních hodinách, kdy vám zde bude dělat společnost pouze pár podobných nadšenců. 

Luxusní obchody v centru Říma

Pokud tedy plánujete do Říma vyrazit, těšit se můžete například na obchody, jako Max Mara, Dolce & Gabbana, Fendi, Armani, Valentino, Dior, Prada, Gucci, Michael Kors, Bottega Veneta či MAX&Co. V naší fotogalerii si nyní navíc můžete prohlédnout nejnovější módní kolekce největších módních značek, které naleznete právě i v ulicích Říma.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články