15 stylových šperků, kterými na Valentýna 2022 potěšíte každou ženu: Zvolíte larimar, nebo čakru?

15 stylových šperků, kterými na Valentýna 2022 potěšíte každou ženu: Zvolíte larimar, nebo čakru?
Zdroj: Koláž Lifee.cz
Náušnice ze žlutého zlata s brilianty a bílými mořskými perlami. Gellner, 24 705 KčČakrový prsten, stříbro s polodrahokamy. Nefertitis, 759 KčJemný přívěsek ve tvaru srdce s křišťály na řetízku pokoveném rhodiem. Swarovski, 3250 KčLove prsten ze žlutého zlata. Apart, 5890 Kč+ 11 fotek+ 12 fotek

Pánové, už víte, jakým dárkem letos na Valentýna potěšíte svou drahou polovičku? Pokud zrovna nemáte v hledáčku obligátní kytku či bonboniéru, máme pro vás tip na 15 trendy šperků, které by neměly uniknout vaší pozornosti. S luxusním klenotem totiž nikdy nemůžete šlápnout vedle.

Dana Klementová
Dana Klementová 08. 02. 2022 09:00

Láska se dá vyjádřit mnoha způsoby. Jedním z nich je darovat své drahé polovičce okouzlující šperk. Jen máloco totiž dokáže vyjádřit vaše city lépe než vzácné kovy a drahokamy.

Trendy šperky na Valentýna 2022

Luxusní šperk nikdy nevyjde z módy a potěší každou ženu. Letos jsou trendy jak klenoty univerzální a nadčasové, které může žena nosit každý den a hodí se ke každému outfitu, tak ty, které podtrhnou osobnost nositelky.

Pokud chcete dodat dárku trošku osobitosti nebo specifické poselství, můžete své milované věnovat například náramek s vašimi jmény. Jestli se rozhodnete pro prsten, měl by být v souladu s aktuálními trendy jednoduchý, elegantní a doplněný pěkným designem. Zvlášť in jsou stříbrné prsteny s měsíčním kamenem či čakrové prsteny.

Náušnice by měly zdobit drahokamy vázající se k datu narození vaší drahé. Ale nešlápnete vedle ani s topazem či larimarem. Stejná pravidla platí pro výběr přívěsku.

Dárek potěší, i když Valentýna neslavíte

Ať už si o Valentýnu myslíte cokoliv, každá žena v hloubi srdce doufá, že bude v tento den obdarovaná. Svátek zamilovaných navíc přináší skvělou příležitost, jak vybočit z každodenního stereotypu a vnést si do života trochu romantiky, vášně a lásky. Tak směle do toho!

Pokud stále váháte, jaký šperk byste ženě svého srdce měli pořídit, nechte se inspirovat naší fotogalerií.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články