3 znamení zvěrokruhu, která nedostanete k oltáři ani párem volů

3 znamení zvěrokruhu, která nedostanete k oltáři ani párem volů
Zdroj: Pixabay

Říká se, že častěji řeší svatbu ženy, zatímco muži ne a ne je požádat o ruku. Patříte mezi odmítače sňatku i vy? A víte, pro která znamení zvěrokruhu je takové chování typické?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 14. 04. 2021 07:00

Pro někoho je svatba přirozeným vyústěním vztahu, pro dalšího nutné zlo. Mohli bychom tvrdit, že dnes se svatby opět vracejí do módy. Pár let zpátky ale panovalo „mrtvé“ období, kdy byla svatba spíše pošetilostí než radostí. Pojďte se s námi podívat na to, koho bude problém dostat před oltář. A abychom nekřivdili jen mužům, posvítíme si i na ženy!

Znamení zvěrokruhu Vodnář (21. ledna – 20. února)

Vodnáře pohlcuje touha po volnosti. Nikdy se vám nepodaří přinutit ho k závazku, pokud on sám nebude chtít. Ve skrytu duše touží po bezpečí a zázemí, které mu dá stabilní rodina. Zároveň se však děsí případného krachu.

Vodnáři jsou mistři přemýšlení, a než nějaký krok učiní, zvažují všechny potenciální úspěchy, nezdary a odbočky. Takže pokud se vám podaří – a že bychom se divili – dostat Vodnáře k oltáři, asi už si v hlavě probral i dělení majetku v případě rozvodu. Majetku, který možná ani nemáte, ale Vodnář už přesně ví, kolik by stál a co by vám z toho určitě nenechal.

Znamení zvěrokruhu Beran (21. března – 20. dubna)

Zavřete všechny dveře, zajistěte nouzové východy – Beran bude utíkat tak rychle, že by se mohl zranit! Pokud ho donutíte přísahat si před oltářem věčnou lásku, nedej bože si veřejně říct slib, uteče vám klidně uprostřed obřadu. Pokud si chcete pojistit, že by možná zůstal, buďte opatrní především s tím slibem.

Vyznat se takhle veřejně ze svých citů, to Beranovi způsobí doživotní trauma. Velká hostina a jezení z jednoho talíře je přímá úměra k tomu, jak se ještě ve stejný den rozvést. Vezměte ho do Vegas, na Santorini a udělejte si svatbu z minuty na minutu. Když to uděláte, pravděpodobně vám Beran padne k nohám. A jisté je, že když padne, tak samozřejmě neuteče!

Znamení zvěrokruhu Střelec (23. listopadu – 21. prosince)

Nedostanete ho k oltáři, pokud nebude mít Střelec alespoň trochu pocit, že tu svatbu potřebuje. Nebo dělá kvůli něčemu. Pokud ji po něm budete chtít z lásky, neumí to zpracovat. Pořád bude hledat důvod. Je to pro něj zbytečné papírování navíc, nerozumí smyslu svatby a vztah na hromádce má pro něj úplně stejnou hodnotu jako ten sezdaný.

Pokud budete Střelce pérovat v tom, aby si vás vzal, akorát sňatek oddálíte. Neumí fungovat v tom, když ho někdo do něčeho tlačí. Čím víc po něm něco budete chtít, tím spíš to neudělá. Tady je to těžké, no. Vlastně mu musíte vysvětlit, proč se mu svatba vyplatí, ale neměli byste zároveň říkat, že o ni stojíte. Ať se přihlásí, kdo má nápad, jak to udělat!

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články