3 znamení zvěrokruhu, která zmoudří až v pozdějším věku. Nebo vůbec

3 znamení zvěrokruhu, která zmoudří až v pozdějším věku. Nebo vůbec
Zdroj: Freepik

Říkáte si, že pokud je někdo duší stále dítětem, je to roztomilé? Může být. Ale také se můžete dostat do situace, kdy se vám opravdu nevyplatí mít vedle sebe nedospělého člověka bez adekvátního rozumu.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 22. 04. 2021 07:00

Ač je dětinskost na jednu stranu kouzelná a člověk si díky ní dokáže více užívat každou maličkost, na stranu druhou může být pro okolí dotyčného značně náročná na strávení. Odhalíme vám tři znamení zvěrokruhu, která nikdy nedospějí!

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Jsou emotivní, úzkostlivé a brečí kvůli každé prkotině. Jakmile přijde problém, jsou nedospělé a nedá se s nimi diskutovat. Nikdy se nebudou chovat rozvážně a pokorně, protože jsou buď ubrečené, nebo se vztekají.

Pokud jim něco odepřete, trucují jako malé dítě. Zkuste je jednou z něčeho nařknout, urazí se a za zády vás pomluví. A to se ani neptejte, co se stane, když je náhodou z něčeho vynecháte. To je pak oheň na střeše.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Malé dítě, které všem závidí lepší hračky. To je Panna. Často fňuká, že něco nemá, a pokud se náhodou něco nedaří, vzteká se a mlátí vším kolem. Mluvit se s nimi nedá vůbec, Panny jsou hašteřivé, urážlivé a dospělý život je pro ně překážkou v jejich pohodě.

Pokud s nimi budete vést jakýkoliv rozhovor, při kterém budete stát o jejich podporu, zklamou vás v první minutě. V životě vás nepodrží a na všechno budete sami. Nedospělí srabi to jsou.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Jsou jako děti na klouzačce. Nahoru, dolů a takhle pořád dokola. Nestarají se o to, kolik je hodin, ani zda něco nezameškají. Starají se jen o sebe a o své hodnoty. To, co chtějí ostatní, vůbec neřeší. Hrají si celý život.

Muži Střelci si často kupují drahá auta s výmluvou na komfort rodiny, ale mnohdy tu rodinu ani založit nechtějí. Vyhovuje jim jejich volnost a svoboda. Ženy Střelkyně jsou zase často zdrženlivé ve svém životě a vidí se tak kolem věku puberty. Starosti dospělého života? Nuda.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články