Hvězdy Ulice, které porazily koronavirus: Obermaierová ho chytila od syna, Vacek se dopoval vitamíny

Jaroslava Obermaierová se z covidu léčila už před Vánoci a dnes je naštěstí v pořádku. Nakazila se prý od syna a karanténu trávila na chatě.
Zdroj: Se souhlasem TV Nova
Jaroslava Obermaierová se z covidu léčila už před Vánoci a dnes je naštěstí v pořádku. Nakazila se prý od syna a karanténu trávila na chatě.V seriálu je Petr Vacek velkou oporou dceři své zemřelé přítelkyně, Magdě, s níž se objevuje i ve škole, kde vede děti k ekologii.Václava Koptu si ještě pamatujeme jako svérázného Tondu Hložánka. A právě tento herec odnesl koronavirus velmi silně. Ležel v horečkách a jeho stav opravdu nebyl dobrý.Ani Václav Svoboda není proti nemocem imunní, a tak musel po dobu karantény vynechat natáčení. Teď už si může se svými hereckými kolegy znovu připít na zdraví - i když jen tak, jak dovolí opatření...+ 1 fotka+ 2 fotky

Covid se nevyhýbá nikomu a jisti si před ním nemohou být děti, mladší dospělí a bohužel ani senioři, u nichž je jeho průběh samozřejmě nejméně vypočitatelný a často i fatální. Stejně tak se nevyhýbá žádné profesi, a proto zasáhl i některé z herců seriálu Ulice. Kteří se už s koronavirem poprali?

Zdeňka Nezbedová
Zdeňka Nezbedová 18. 02. 2021 11:43

Koronavirus v průběhu pandemie už několikrát narušil hladký průběh natáčení. Onemocněla nejen Jaroslava Obermaierová, ale i další členové „uličního" hereckého týmu. Natáčecí plány je v takových případech nutné ze dne na den změnit a vyčkat na konec karantény. Diváci si zatím ale žádných problémů nevšimli, a to díky práci všech lidí, kteří na natáčení spolupracují. Jak hvězdy Ulice nemoc přestály a na koho udeřila nejhůř?

Jaroslava Obermeierová se léčila na chatě

Jaroslava Obermaierová, kterou diváci znají jako Vilmu Nyklovou, nemoc prodělala v prosinci. „Chytla jsem to asi od syna Jardy,“ svěřila se tehdy deníku Blesk. Naštěstí se jednalo jen o hladký průběh a dobu karantény mohla trávit na chatě právě se synem.

Do Prahy se vracela až po uzdravení, kdy znovu začala natáčet Ulici. To ji podle jejích vlastních slov smířilo s opuštěním chalupy, kde pobývá ráda. Dnes už je v pořádku…

Onemocněl i „její syn" Lumír

Ve stejné době se v Ulici vyskytly hned dva případy koronaviru - a oba byly tak říkajíc „v rodině”. Kromě Jaroslavy Obermeierové se covidem nakazil i její seriálový syn Václav Svoboda, tedy Lumír Nykl, který teď kromě svých skutečných životních problémů řeší v seriálu nečekanou smrt manželky a matky malého Lexíka, Světlany. Také on už je v pořádku, vrátil se k natáčení a s koronavirem se vyrovnal se ctí.

Covid postihl i ekologa Petra Vacka

Stejně jako Jaroslava Obermaierová nebo Václav Svoboda, potýkal se už s koronavirem také Petr Vacek, seriálový ekolog Tomáš Jordán. Ten je nyní velkou oporou Magdě, jejíž maminka byla jeho přítelkyní. Navíc začal do děje Ulice zasahovat také svojí novou funkcí ve škole, kde Magda učí.

S covidem se Petr Vacek setkal už na podzim a ani on necítil po jeho odeznění žádné velké problémy. Mohl se proto poměrně brzy vrátit k natáčení. Přesto se ale rozhodl svoje zdraví podporovat velkými dávkami vitamínů, aby tělo mělo možnost bojovat proti případným dalším útočícím chorobám.

Václav Kopta to odnesl nejhůř

Z osobností, které Ulicí prošly a stále ještě si je dobře pamatujeme, se covid nevyhnul například Václavu Koptovi, který hrál Tondu Hložánka. Ten ale na lehký průběh nemoci rozhodně štěstí neměl a o „zážitky" se se svými známými a příznivci podělil také na sociálních sítích. „Je mi fakt zle. Do toho mi na Facebooku kamarád pošle fundované vysvětlení, proč se tak děje. Může za to Bill Gates a jakýsi Soros, kteří za pomoci pandemie ovládnou planetu a testováním na covid-19 onanočipují světovou populaci. Kdybych neměl už desátý den horečku 39, tak se tomu zasměju," napsal.

Víc ho ale vytočil příspěvek jiného přítele, kterého si Kopta přitom velmi váží. „Tvrdí, že covid je virtuální manipulace, která všem světovým politikům umožní nastolit nový řád. Takže mi jako nic není? Ty propocené noci, ranní zimnice, to je vlastně jenom takový Matrix?" zamyslel se Kopta nad nesmyslnými spekulacemi, kterým bohužel mnozí lidé stále věří.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články