Krásné i napínavé svatby v Ulici: Kdo utekl od oltáře a komu to nejvíc slušelo?

Vlastimil Pešek a Amálka se sešli až ve vyšším věku, ale to vůbec neznamená, že by nebyli schopni se sžít jako pár, který se zná od mládí. Svatbu uspořádali tak, jak si přáli - v přírodě, kterou oba dva milují.
Zdroj: TV Nova
Vendula s Pavlíkem neměli jednoduchý začátek. On nebyl její typ, a tak dvoření dlouho odolávala. Až ve chvíli, kdy to Pavlík vzdal a našel si jinou přítelkyni, přehodnotila Vendula svoje rozhodnutí a její minulé odmítání ji mrzelo. Zdálo se však, že už bude pozdě... Naštěstí to dobře dopadlo a pár je spolu šťastný i přes jedno nevydařené těhotenství. Teď se manželé pokoušejí o miminko znovu.Hejlovi se v seriálu už moc neobjevují, ale jejich dějová linka byla ve své době hodně sledovaná. Ani přípravy na tuhle svatbu se neobešly bez problémů, Jarda byl dokonce Lence nevěrný a vypadalo to, že vztah nevydrží. Vzali se až v době, kdy už byla jejich starší dcera Mirinka poměrně velká, a vydrželi spolu dodnes. O Lence už jen slýcháme z občasné Jardovy zmínky, ostatně ani on se na obrazovce neobjevuje příliš často.Trvalo dlouho, než se tihle dva dali dohromady. I když od jejich prvního setkání bylo jasné, že by se k sobě hodili, museli si projít i jinými vztahy. A pak došlo k tomu, k čemu zkrátka dojít muselo. David s Terezou si konečně přiznali, že jsou určení jeden pro druhého, a slavila se svatba, kterou jim všichni přáli. Po svatbě ale ze seriálu odešli – David dostal práci v cizině a Tereza šla samozřejmě s ním.Lumír si bral Světlanu hned dvakrát. První manželství rozhodně nebylo idylické a Světlana byla velmi ráda, že se z něj vymanila. Druhý pokus už vyšel a potvrzuje to i narození malého Lexíka. Kdyby Světlana nedávno znenadání nezemřela, měli ti dva šanci na dlouhý a spokojený vztah.+ 9 fotek+ 10 fotek

Láska je krásná, je součástí našich životů, a tak se docela samozřejmě objevuje i v ději seriálu Ulice – a to zvláště nyní, kdy se připravujeme na svátek svatého Valentýna. Kolik žen uslyší žádost o ruku a kolik párů začne plánovat svatbu? Jak vypadaly, a hlavně, jak dopadly svatby v Ulici?

Zdeňka Nezbedová
Zdeňka Nezbedová 10. 02. 2021 12:00

Blíží se svátek svatého Valentýna, zamilovaní se snaží vymyslet ten nejlepší způsob, jak jej oslavit, když tentokrát nebude možné posedět v romantické restauraci.

Svatby z obrazovky

Tomuto tématu se jistě nevyhne ani děj nekonečného seriálu Ulice. Vždyť láska je součástí našich životů, a tak se samozřejmě promítá i do příběhů, které můžeme sledovat pět dní v týdnu už šestnáctým rokem.

Za dobu, co na obrazovkách sledujeme příběhy postav, které známe už tak dobře, že máme pocit, jako by šlo o sousedy z vedlejšího domu, proběhlo i několik svateb. Některé dopadly dobře, jiné měly trochu zvláštní průběh. Vzpomeneme si ještě na všechny, nebo už některé zapadly do historie, když se jejich aktéři postupně vytratili z děje? 

Zdroje:

TV Nova

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články