Maruška (28): Noví sousedé nám změnili život. Jenom škoda, že se to nesmí dozvědět

Maruška (28): Noví sousedé nám změnili život. Jenom škoda, že se to nesmí dozvědět
Zdroj: Freepik.com

Maruška s přítelem bydlí v paneláku. Nedávno se do jejich domu přistěhovali noví sousedé. Prvotní obavy ovšem vystřídaly pocity, které by Maruška i její partner nečekali ani ve snu. Co se v domě událo?

Šárka Žižková
Šárka Žižková 28. 01. 2021 18:00

Bydlíme s přítelem Marcelem (29) v paneláku. Na to, že jsou zdi papírové, jsme si už zvykli, i když mě hádky sousedů někdy obtěžují. Teď ale přišla zajímavá změna.

Noví sousedé

Své okolí známe. Věděli jsme, že ti, co bydlí nad námi, se stěhují. Báli jsme se toho, kdo je vystřídá. Naštěstí zbytečně. Když jsem potkala nového souseda na chodbě, podlomila se mi ze něj kolena. Neuvěřitelný fešák a sympaťák. „Ahoj, já jsem Lukáš, jsme tu noví,“ představil se a podal mi ruku. Za ním se vynořila jeho holka. Až jsem se přistihla, že jí ho závidím.

Na rozdíl od jejich předchůdců, kteří pořád něco stěhovali a něčím bouchali, tihle byli ze začátku docela tiší. Jednoho večera, když jsem byla doma sama, jsem zaslechla nějaký křik. Zeslabila jsem televizi. Když jsem se zaposlouchala, došlo mi, co se u nich děje. Fešák Lukáš šel do akce. Přistihla jsem se, že mě to neskutečně vzrušuje. Ani nevím jak, ale najednou jsem se ocitla jen ve spodním prádle. Seděla jsem na sedačce a zcela přirozeně jsem si začala rukou dělat dobře. Celou akci pokazil přítel, který právě přišel domů.

Jejich milování mě vzrušovalo

Co se tady válíš polonahá?“ spustil a dodal: „Mám hlad.“ Bylo po legraci, stejně jako po vzrušení. Šla jsem poslušně vařit. Za pár dní jsem zase potkala Lukáše na chodbě. Tajně jsem doufala, že až přijde do bytu, popadne tu svoji krasotinku a půjdou na věc. Měla jsem štěstí. Přítel Marcel měl přijít až za hodinu, takže tu byl prostor se pomazlit během jejich sexu.

Tentokrát do toho bušili tak, že se nám skoro hýbaly skleničky na poličce. Když bylo po všem, ležela jsem odevzdaně na gauči. Zasnila jsem se tak moc, že jsem zapomněla na čas. Nakonec mě Marcel našel nahou s rukou v klíně, což se velmi špatně vysvětlovalo. Čekal mě týden, kdy jsem měla odpolední směnu. Bylo jasné, že přijdu o oblíbené vystoupení. Jednou mě šéfová pustila o hodinu dřív. Marcelovi jsem to nevolala. Jela jsem rovnou domů. Už když jsem vyšla z výtahu, zaslechla jsem známé zvuky.

Jejich sex nám změnil vztah

Otevřela jsem dveře bytu. V obýváku na sedačce ležel Marcel a dělal přesně to, co já před týdnem. Jelikož byl zrovna na začátku, popadl mě a rychle ze mě strhal oblečení. Takhle vášnivě jsme se nemilovali snad ani na začátku vztahu. Když bylo po všem, podotkl: „Už rozumím tomu, proč jsi tady minule ležela nahá.“ A usmál se. Jen jsem kývla hlavou.

Sousedům sice poděkovat nemůžeme, ale jenom díky nim se náš sexuální život výrazně změnil. Minulý týden nás pozvali k sobě na kávu. Hned, jak jsme odešli, vrhli se na to. My jsme udělali to samé. Možná je to úchylné, ale rozproudilo nám to vztah.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz. 

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články