Krásná herečka z Ulice se bude vdávat: Eva Hacurová pro svatbu zvolila velmi netradiční místo

Krásná herečka z Ulice se bude vdávat: Eva Hacurová pro svatbu zvolila velmi netradiční místo
Zdroj: se souhlasem TV Nova
Eva Hacurová vystudovala konzervatoř v Brně a Divadelní akademii múzických umění v Praze. V současnosti působí v Divadle v Dlouhé a ve Studiu Hrdinů.Eva Hacurová je krásná žena. V Ulici ji známe jako Alici, která si dokáže s lecčím poradit.Eva Hacurová natáčí seriál Ulice ve dne......ale také v noci, protože její postava Alice má pestrý život.+ 2 fotky+ 3 fotky

Herečku Evu Hacurovou znají diváci seriálu Ulice jako Alici, partnerku Bedřicha Lišky. Zatímco ve své seriálové roli zatím rozhodně o svatbě neuvažuje, v osobním životě je tomu jinak. Už letos ji čeká velká životní změna.

Zdeňka Nezbedová
Zdeňka Nezbedová 05. 02. 2021 12:00

Většina žen sní o romantické žádosti o ruku, o okamžiku, na který by mohla vzpomínat celý život. Evě Hacurové se to, jak se zdá, splnilo. Je málo tak vzácných okamžiků, jakým je Štědrý večer – a právě pod stromečkem se herečka dočkala zásnubního prstýnku. Se svým ano neotálela…

Do roka a do dne

Splní čerství snoubenci tradici, která velí do roka a do dne od zasnoubení uspořádat svatbu? Podle jejich prohlášení to vypadá, že určitě ano. Konkrétní termín ale ještě neznají ani oni sami. „Chceme mít svatbu v divadle a s celou naší rodinou z Prahy i z Moravy, takže budeme čekat, až se situace zlepší a vláda uvolní opatření. Kromě toho bude záležet na divadelním fermanu, kdy a co se bude zkoušet a hrát,“ uvedla nastávající nevěsta.

Proč svatba v divadle?

Evin snoubenec Kryštof je synem Jana Vondráčka, jednoho ze zakládajících členů Divadla v Dlouhé, čímž byl dán také výběr místa, kde se má svatba odehrát. Odpadne navíc složité hledání volného termínu v některém z tradičních svatebních prostor. Jak bylo složité získat takto neobvyklé místo? „Paní ředitelka divadla předběžně souhlasila. Můj snoubenec v tomto divadle téměř vyrostl a já jsem tam už 5 let v angažmá,“ vysvětlila Eva Hacurová.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Eva Hacurová (@hacurka)

Jak probíhaly debaty o místě svatby? Neměla třeba nevěsta představy o obřadu pod širým nebem, jak je dnes velmi moderní? „Bylo to logické rozhodnutí, na kterém jsme se hned shodli. Navíc vdát se v divadle je mým snem už od dětství,“ potvrdila dnes již zasnoubená Eva Hacurová shodu obou partnerů na výběru místa, které by mělo ovlivnit celý jejich další život.

Složité přípravy

Svatba v divadle ale není tak jednoduchá záležitost, jak by se mohlo zdát. To si uvědomují i čerství snoubenci, kteří si sice s přípravami zatím příliš těžkou hlavu nedělají, ale první kroky už mají za sebou. „Už nakupuji výzdobu, protože divadlo je velké a bude toho potřeba hodně,“ prozradila Eva Hacurová. Svatební den se tedy jistě odehraje v náležitě slavnostní kulise.

Šaty jsou důležité

A jak budou vypadat svatební šaty, v nichž se bude herečka vdávat? „O šatech mám zatím jen částečnou představu. Na to všechno je ještě naštěstí dost času,“ nechává si ještě čas na rozmyšlenou herečka, která má na letošní rok velké osobní plány. Nezbývá tedy nic jiného než popřát mnoho štěstí.

Zdroje:

TV Nova

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články