Které páry ze seriálu Ulice se při prvních setkáních nemohly ani vidět a jak jsou na tom po letech?

Magda měla s Prokopem problémy. Teď už to ale vypadá jinak
Zdroj: TV Nova
Otík a Hedvika nevykročili nejlépe – ženich utekl od oltáře. Není to ale jediný pár, který měl velmi složitý začátek vztahu. Své si užili i Liškovi, Nyklovi a další...Vendula o Pavla nejdřív nestála, pak jí bylo líto, že si našel jinou... Gábina byla Hynkovou studentkou, jejich vztah ale nakonec nevydržel.Magda přišla vloni o matku, teď se na ni možná usměje štěstí.+ 3 fotky+ 4 fotky

V oblíbeném nekonečném seriálu Ulice TV Nova už jeho známé i nové postavy navázaly mnohá přátelství a vztahy, které skončily láskou. Zpočátku to ale většinou nebylo vůbec jednoduché. Které páry se zpočátku vůbec nemusely, nebo dokonce nenáviděly?

Zdeňka Nezbedová
Zdeňka Nezbedová 18. 01. 2021 12:00

Kdo sleduje Ulici od počátku, jistě si vzpomene hned na několik párů, které si prošly velmi krušnými začátky. Stačí se ohlédnout za dlouholetým párem Bedřichem a Aničkou Liškovými… Zatímco Anička se do Bedřicha zakoukala, ten měl jiné starosti. Po návratu z vězení to neměl jednoduché a o žádný vztah nestál. Anička se proto rozhodla pomstít a Bedřicha obvinila z obtěžování. Tím si ale rozhodně jeho náklonnost nezískala. Jak ale víme, později se všechno vysvětlilo a vyvinulo k Aniččině i Bedřichově spokojenosti. Tenhle pár je dnes už ale minulostí.

Gábina a Hynek

Složitý začátek vztahu měla i Gábina Pumrová, dcera bývalého starosty Mastného, s budoucím otcem svého syna Šimona. Zamilovala se totiž do svého učitel tělocviku Hynka Urbana. To ale vůbec nebylo jednoduché a Hynek se zpočátku snažil zachovat odstup. Gábině se ale nakonec její plán podařil a nějakou dobu spolu také žili. Ani tento vztah ale nevydržel a Gábina dnes žije se Šimonem v Německu, kde provozuje módní salón.

Nyklovi

Ani z dnešního pohledu idylický vztah Světlany a Lumíra nebyl v počátcích nijak zvlášť veselý. Světlana, která spolu se svým bratrem Hrihorijem přišla do Česka z Ukrajiny, neměla velkou perspektivu a vztah se synem z živnostnické rodiny se mohl zdát dobrý. Jenomže Lumírova povaha byla před lety docela jiná, než jakého jej známe teď, a tak se snažil Světlanu nutit k prostituci, a dokonce neměl ani problém uchýlit se k fyzickému násilí – a ona se mohla tehdy jen těžko bránit. Jejich první manželství skončilo rozvodem a až druhý pokus se vydařil. Ten ale ukončila Světlanina smrt.

Matěj a Katarína

Matěj a Katarína se už v seriálu neobjevují. I se svým novorozeným potomkem se odstěhovali do ciziny, kde Matěj dostal dobrou pracovní nabídku. Vzpomenete si ale ještě, jak se ti dva seznámili? Matěj po svém návratu z Kanady, kde byl pracovně, srazil autem Katarínina otce, a to navíc ve chvíli, kdy měl v sobě alkohol. Situaci se snažil napravit, jak jen to šlo, a tak chtěl zraněnému muži nabídnout pomoc. Tu ale odmítala hlavně jeho hrdá dcera Katarína, která nechtěla zpočátku s Matějem ani promluvit. Dalo hodně práce a trpělivosti, než pochopila, že šlo opravdu jen o neštěstí a ten, který ublížil jejímu otci, je vlastně dobrý člověk.

Otík a Hedvika

Otíkovi se do vztahů nikdy moc nechtělo a jiné to nebylo ani s Hedvikou. Ta nejdřív rozhodně neodpovídala jeho představám, ale nakonec se začala připravovat svatba. Jenže Otík se na poslední chvíli přece jenom lekl a nevěstě jednoduše utekl. I když by se mohlo zdát, že se tím jeho problém vyřešil, teprve potom si uvědomil, že Hedviku skutečně miluje. Dalo mu hodně práce, než jej vzala opuštěná nevěsta na milost, ale teď už je všechno v pořádku a na cestě je dokonce miminko.

Vendula a Pavlík

Bydlí spolu v garsonce a mají se rádi, ale vůbec to tak být nemuselo. Vendule se nejdřív korpulentní řezník odvedle moc nelíbil. Koukala po zajímavějších mužích, ale při pohledu na jejího bývalého přítele Mária se nezdá, že by měla dobrý vkus. Pavlíka její odmítání nakonec přestalo bavit právě v době, kdy by Vendula ráda otočila. Ta pak mohla jen smutně sledovat, jak se Pavlík sbližuje s Kamilou. Nebyl by to ale ten správný příběh, kdyby se nakonec všechno nespravilo a ti dva se nedali dohromady…

Magda a Prokop

V podobném duchu se rozvíjí nyní také vztah Magdy a nově příchozího profesora Prokopa. Prvotní odtažitost až nevraživost ze strany Magdy vůči vetřelci v kabinetu se stává minulostí a my se můžeme těšit na další díly, kdy se (jak se zdá) začne rozvíjet další zamilovaný příběh. Jak dopadne a co od jejich linky můžeme čekat?

Mário a Ája

Máme tady ještě jeden zatím nedořešený příběh. Vypočítavá Ája si našla důvěřivého a nepříliš důvtipného Mária jako otce pro svoje dítě, které by ji mělo zachránit před vězením. Útok na bývalého starostu Mastného by totiž měl mít poměrně tvrdou dohru a za mříže se Áje opravdu nechce. Všichni ale víme, že o žádnou velkou lásku z její strany rozhodně nejde, Mária alespoň zpočátku jen bezostyšně využila. Teď se v některých okamžicích zdá, že poznává a vnímá i jeho dobrou stránku. Jak se ale bude jejich příběh vyvíjet po blížícím se soudu? Zavrhne Ája Mária, který už vlastně svůj úkol splnil, nebo dojde i v případě této postavy k proměně a z protivné, povýšené a sebestředné Aleny se po porodu stane milující matka a manželka?

Zdroj:

TV Nova

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články