Klímovi ze seriálu Ulice: Jak zvládají nový život v Praze a co je už brzy čeká?

Klímovi se do Ulice přistěhovali teprve nedávno, jak budou nový život zvládat?
Zdroj: TV Nova
Manželé Iva a Vítek Klímovi se přestěhovali do Prahy, kde Vítek dostal nové místo. Iva to ale s prací tak jednoduché nemá. Rozhodne se podnikat, nebo to vzdá? Děti to zatím mají jednodušší, ale brzy i ony budou muset řešit nečekané problémy.Bára, nejstarší dcera Klímových, už v Praze nějaký ten pátek žije.Iva zatím hledá svoje místo v Praze. Ještě že má milující rodinu...Vítek Klíma se těšil do nového zaměstnání. Zatím to ale vypadá, že bude litovat.+ 1 fotka+ 2 fotky

V nekonečném seriálu Ulice jsme už po léta zvyklí vídat stálé postavy, které čas od času doplní někdo nový, postava, která má posunout děj dál nebo mu umožní rozvíjet se do zatím neznámých končin. Tentokrát se v Ulici objevila dokonce celá nová rodina. Sympatičtí Klímovi, kteří mají jistě jak společně, tak i každý zvlášť co přinést. Jak se budou vyvíjet jejich osudy v následujících dnech a týdnech?

Zdeňka Nezbedová
Zdeňka Nezbedová 11. 01. 2021 14:15

Rodina se do Prahy přestěhovala hlavně kvůli otci Vítkovi, který tady dostal lepší práci a vyšší pozici. Těšil se rovněž na setkání se svým dobrým známým, který se měl zároveň stát i jeho šéfem. Do Prahy se vydali i za nejstarší z jejich potomků – dcerou Bárou, která se už dříve zabydlela ve studentském bytě spolu s Janou a Frantou. S tím měla sice nejdřív problémy, ale brzy zjistila, že se ho rozhodně nemusí bát. Teď bude tedy rodina opět blízko sebe, i když Bára se už zpátky k rodině do bytu stěhovat nechce. Zvykla si na samostatnost a dospělý život.

Otec Vítek v nové práci – co ho čeká?

Otec Vítek se po prvním pracovním dnu, od kterého hodně očekával, domů vrátil rozčarovaný – všechno je jinak, vedoucí se změnil. Jak se bude dál vyvíjet jeho kariéra a jaký bude jeho nový šéf Robin? Zatím se zdá, že Vítek není nijak příliš nadšený, a brzy uvidíme, že může být ještě hůř. Ulice často odráží různé momenty ze skutečného života, a tak se nevyhne ani bossingu, tedy nespravedlivému jednání nadřízených vůči svým zaměstnancům. Ustojí Vítek takovou situaci? Tvůrci seriálu naznačili, že mu v tom pomůže i jedna sympatická kolegyně…

Iva se teprve hledá

Vítek má práci, děti chodí do školy, ale maminka Iva se v Praze pořád ještě hledá. Jako masérka v lázních byla zatím zvyklá chodit do práce, být zaměstnaná a brát každý měsíc výplatu. Tady se zdá, že nebude tak jednoduché sehnat práci, která by jí dělala radost a byla také dobře placená. Díky hypochondrickému Kaštanovi se ale o jejím masérském umu pomalu dozvídá celé okolí a mnozí – nejen její první, ale o to neodbytnější pražský zákazník – ji přesvědčují, že tou pravou cestou je pro ni podnikání.

Půjde maminka Klímová do nejistoty?

Jenže Iva se takového života obává, není zvyklá na nejistotu, kterou to s sebou nese. Přesto se nakonec i po poradě s manželem rozhodne pronajmout si část salonu Gabriella, kde můžeme vídat Veroniku Maléřovou a Jitku Farskou. Jak si s nimi bude rozumět a jak bude nové rodině v Ulici do života zasahovat Milena Pumrová?

Jak zvládají Prahu děti?

Jednoduché to nebudou mít ani děti Klímovi. I když, jak se zdá, mají zatím v životě jasno – Michal bude jistě jednou olympijským vítězem v plavání a Anežka se pokusí zachránit planetu před zničením ekologicky nezodpovědnými lidmi. Jenže žádná cesta není tak přímá, jak bychom si přáli. Michalovu slibně se rozvíjející sportovní kariéru budou ohrožovat zdravotní problémy a na Anežku dolehnou první starosti s láskou. Co jí na to řekne starší Bára, která už má s Prahou vlastní zkušenosti? Ještě že jsou Klímovi rodina, která dokáže držet pohromadě a nakonec se zasmát i v situacích, kdy by jiní možná panikařili.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články