Seriál Ulice směřuje k dalším změnám: Kdo chce opravdu pomoct Blance a jak jsou na tom zamilované páry?

Který z nich to myslí s Blankou líp? Bývalý manžel Luděk nebo současný partner Evžen, který má s alkoholismem bohužel svoje vlastní zkušenosti?
Zdroj: TV Nova
Jana je zamilovaná do Saši, ale on se k jejich vztahu zatím nechce přiznat. Jak se bude situace vyvíjet, když se blíží Valentýn?Malý Vojta prochází těžkým obdobím a složitě se vyrovnává s příchodem nového člena rodiny. Teď se ale má na co těšit.Valentýn se blíží a Bára chystá pro Frantu překvapení. Co se bude dít na první výročí jejich seznámení?Blanka je teď sice v léčebně, ale vyhráno rozhodně nemá. Zatímco ji polovina rodiny podporuje, druhá se jejich péči snaží překazit. Komu věřit?+ 1 fotka+ 2 fotky

Nekonečný vztahový seriál Ulice se nezastaví ani v tomto týdnu. Také tentokrát se můžeme těšit na další zvraty a nečekaná překvapení. Jak je na tom Blanka, jak dopadlo Lumírovo stěhování a kam směřuje vztah Jany se známým hercem Sašou Beckem?

Zdeňka Nezbedová
Zdeňka Nezbedová 08. 02. 2021 12:00

Co je pro člověka skutečnou oporou, a co jen její iluzí? Jak rozeznat šikovnou manipulaci od přímého jednání? Evženovi na Blance hodně záleží a chce jí pomoct. Z vlastní zkušenosti ví, čím si nyní prochází a jak náročné to pro ni je.

Kdo chce Blance pomoct?

Stačí jedno zaškobrtnutí, a půjde to s ní rychle z kopce. Bohužel její máma a exmanžel Luděk si myslí, že Evžen přehání a Blanku tím jen zbytečně deptá. Snaží se ji chránit. Ale co když dělají pravý opak, jen aby Evženovi dokázali, že se mýlí? Jak je na tom Blanka doopravdy?

Lumírovo rozčarování

Poznáme, kdy a kde je ten pravý čas na velkou životní změnu? Lumír se k jedné takové změně odhodlal minulý týden. Přestože mu to všichni rozmlouvali, nedal si říct. Nyní zjišťuje, že věci nejsou takové, jak si představoval, že ve snaze pomoct sobě a Lexíkovi napáchal škody, které si bude dlouho vyčítat… Co se stane? Jak se k tomu postaví jeho rodina a čeho se všichni obávají?

Jak je to se Sašou?

Jak se vyznat v tom druhém, když nám pohled na něj ovlivňují růžové brýle a chceme věřit tomu, v co doufáme? Jana je až po uši zamilovaná do slavného kolegy Saši Becka. Už nějaký čas spolu chodí, ale vztah přede všemi tají, aby se vyhnuli nechtěné publicitě, protože Saša je stále ženatý. Nyní si Jana z několika náznaků odvodí, že Saša je připraven jejich vztah odtajnit. A tak udělá něco, co je podle ní dalším logickým krokem, něco, na čem jí hodně záleží… Jak na to Saša zareaguje? A jak spolu ti dva oslaví svátek všech zamilovaných?

Vojtovo přání

Čeho všeho jsou schopny děti, aby si splnily své velké přání? Jak jim vyjít vstříc a nezklamat jejich očekávání, když nám osud právě nepřeje? Jen co se Vojta dozví, že by mohli jet s Karlou, Márou a Kustíkem na týden na hory, okamžitě se celý rozzáří. Bohužel to má malý háček. Vojta se tuhle možnost dozví dříve, než ji Karla s Márou stihnou probrat… Co všechno Vojta později udělá, aby jeli na hory? Proč si na Máru kvůli tomu ve škole došlápne Boženka Puklická?

Bářino velké překvapení

Jak by mělo vypadat to pravé valentýnské překvapení? Každý pár to má trochu jinak. Někdo svátek všech zamilovaných neřeší vůbec, jiný si potrpí na velká gesta. Franta a Bára mají právě na svatého Valentýna výročí seznámení, takže tohle datum jen tak neopominou. Ovšem Bára má pro Frantu jeden nečekaný dárek už dnes. Takový, že mu samým údivem spadne brada… Jak to vezme?   

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články