3 znamení zvěrokruhu, která se nejraději milují úplně potichu

3 znamení zvěrokruhu, která se nejraději milují úplně potichu
Zdroj: Freepik

Jsou tací, kteří při milování nejraději zhasnou, přikryjí se peřinou a až potom se může něco dít. Oproti nim existuje skupina, která je připravena rozdat si to téměř kdekoliv za hlasitých prožitků orgasmu.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 27. 04. 2021 07:00

Dnes se podíváme na tři znamení zvěrokruhu, která jsou nejraději, když se zhasne a milování probíhá velmi diskrétně a nejlépe potichu. Pravděpodobně vám bude dělat problém rozeznat, jestli se jim to vůbec líbí. Možná to budou přesně ti, kterých se budete muset po sexu zeptat, jestli dosáhli orgasmu, nebo nikoli. A vědí to oni vůbec?

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři odpustí, ale tohle znamení je diagnóza sama pro sebe. Sex si užívají, milují ho, ale ani při něm je neopouští pocit zodpovědnosti, aby někoho nerušili.

Proto pokud máte v posteli Vodnáře, který vzdychá, křičí a volá vaše jméno, dovolte nám vás zklamat. Přehrává. Stejně jako prožívá většinu životních nesnází uvnitř sebe a nesvěřuje se, i prožitek ze sexu si Vodnář vychutnává potichu.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Nečekejte od nich žádnou slávu. Muži ve znamení Ryb se často a rádi vydávají za zkušené seladony, ale opak je pravdou. Sex s nimi je tichý průměr. Nedokážou dát najevo, když se jim něco opravdu líbí, a dělají totéž pořád dokola. Sousedi se nemusejí bát, že by je hrátky Rybiček po nocích rušily. Na to nemají odvahu.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny jsou navenek konzervativní, proto pravděpodobně nepřipustí, abyste slyšeli, jak se jim milování líbí. Uvnitř nosí stovky myšlenek na tvrdý sex a netradiční polohy, ve své posteli to však většinou nezkoušejí. Nebývají otevřené konverzacím tohoto typu, stejně jako nedají nahlas znát, jestli jim to děláte fakt dobře. Pruderní jsou!

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články