3 znamení zvěrokruhu, která vždy dávají přednost rodině před kariérou

3 znamení zvěrokruhu, která vždy dávají přednost rodině před kariérou
Zdroj: Freepik

Padá vám občas vše na hlavu? Vybalancovat rodinný a pracovní život může být náročné. Existují ovšem tři znamení zvěrokruhu, která dávají jednoznačně přednost tomu prvnímu. A pokud se mezi nimi nenajdete, můžete od nich alespoň načerpat inspiraci!

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 18. 05. 2022 06:00

Skloubit rodinný život a touhu po úspěchu v práci není nikdy jednoduché. Jsou však znamení zvěrokruhu, která v tom mají poměrně jasno už od začátku. Kdo se nemusí rozhodovat a ví, co je pro něj nejdůležitější?

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Jejich životním cílem nebývá budování zářné kariéry. A když už, tak jen pro obdiv ostatních. Zřídka se soustředí na to, co je pro ně opravdu důležité. Starají se hlavně o to, aby byli spokojení všichni kolem. Pokud jim práce dává dostatek financí, aby rodinu uživili a koupili jí něco hezkého, jsou naprosto spokojení.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Většinou k tomu musejí dojít až nějakou zásadní událostí, která změní vnímání jejich světa. Přesto nakonec prozřou a uvědomí si, že jen kariéra jejich duši nenasytí. Blíženci často bojují sami se sebou, trvá jim, než navážou partnerské vztahy a svým způsobem se bojí blízkosti. V takových životních obdobích se mohou soustředit právě na kariéru, aby zahnaly jiné myšlenky.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Váhy nebývají kariéristi. Dobře jim je v blízkosti rodiny, která pokud funguje, je jejich splněným snem. Nechápou ty, kteří se podle nich bezcílně ženou za bohatstvím a penězi, Váhám stačí velmi málo. Klidně budou několik let chodit ve stejných botách a nekoupí si na sebe ani tričko. Práci si hledají takovou, aby jejich rodinný život příliš neomezovala a trávily v ní co nejméně času.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články