3 znamení zvěrokruhu, která se dokážou rozvášnit tak, až se sousedé červenají

3 znamení zvěrokruhu, která se dokážou rozvášnit tak, až se sousedé červenají
Zdroj: Freepik

Sex je oblíbená zábava nejen v paneláku. Tam se to ale mnohem lépe rozléhá. Patříte mezi ty, již se rdí při hlasitých erotických hrátkách ostatních, nebo mezi ty, kteří nutí okolí se červenat?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 02. 05. 2021 07:00

Jiskřivé hrátky, pouta, křik, erotické pomůcky nebo smyslné pohledy. Sex se dá užít mnoha způsoby, ale některé z nich jsou hlasitější než jiné. Víte, která znamení zvěrokruhu si umějí vychutnat sex tak, že to slyší i sousedé? Třeba si pak to bydlení v paneláku přece jen nerozmyslíte.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři jsou milovníky tvrdého sexu, rádi jsou v posteli (a nejen tam) submisivní. Užívají si tak chvíle, kdy nemusejí být za hrdinu, který zvládne vše, jak tomu mají v běžném životě.

Naopak si rádi nechají poroučet, vyžívají se v potěšení a orgasmus prožívají velmi hlasitě. Sousedi je za to zřejmě nemají příliš v lásce.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Vůbec byste to do nich neřekli, ale v posteli jsou bohové, kteří přesně vědí, jak druhého dovést k orgasmu. Jsou vynalézaví, otevření mnoha praktikám a rádi si užívají sex velmi nahlas.

Když se s nimi budete chtít otevřeně bavit o tom, co se vám líbí a jak přesně to chcete udělat, Střelec vám nebude moc nahrávat. Naopak se o sexu baví jen velmi nerad. Jak ale přijde na samotný akt, řekněte si, o co chcete. Střelec bude vrnět blahem.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Vůbec byste to do nich neřekli, ale jsou to mistři sexu! Náležitě si ho užívají, a zda je u toho slyšíte, o to se vůbec nestarají. Jsou velmi otevření všem praktikám, zároveň jsou často nevěrní.

Svou touhu po sexu upřednostňují před morálkou. Ale nenechte se mýlit. V běžném životě tak vůbec nepůsobí, naopak. Jsou spořádanými a milujícími partnery. Ale co dělají v noci a jak... Věřte, že minimálně to dělají pořádně! Sobě i druhému.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články